FOCUS: Vedetele sărbătoresc 8 Martie "la lucru", dar şi bucurându-se alături de familie şi prieteni

(Ştire redifuzată. Ştirea a fost publicată iniţial luni, 7 martie.)

Urmărește
4 afișări

Alexandru Arşinel, Cătălin Botezatu, Mihai Trăistariu, Liviu Vârciu, Nico, Daniela Gyorfi, Dana Săvuică şi Briana Caradja sărbătoresc Ziua Femeii prin concerte şi alte evenimente ai căror protagonişti sunt, dar se gândesc şi să ofere cadouri, de multe ori mamelor, şi să petreacă în familie.

Actorul Alexandru Arşinel a declarat, pentru MEDIAFAX, că va sărbători Ziua Femeii oferindu-le buchete de flori nurorilor sale, nepoatei şi soţiei sale. Totodată, Alexandru Arşinel a mărturisit că nu are bani să le dăruiască flori femeilor de la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", pe care îl conduce. Totuşi, de 8 martie, angajatele sale vor avea o zi liberă.

Pentru designerul Cătălin Botezatu, 1 şi 8 martie sunt "zilele dedicate femeii". "Prin natura jobului meu şi ca bărbat, întotdeauna sărbătoresc 1 şi 8 martie. De 8 martie am patru prezentări de modă, dedicate domnişoarelor, toate în Bucureşti. O să fiu în slujba femeii", a declarat pentru MEDIAFAX Cătălin Botezatu. Totodată, Cătălin Botezatu o va sărbători pe 8 martie şi pe mama lui, cu care se va întâlni, în ciuda programului încărcat.

Pe de altă parte, Nico a declarat pentru MEDIAFAX că va susţine un spectacol marţi, alături de Andrei Tudor şi Orchestra Radio, într-o localitate aflată la 15 kilometri de Bucureşti, după care va lua probabil masa la restaurant cu soţul şi fetiţa ei. "Nu sărbătoresc, întotdeauna am evenimente în această zi", a spus cântăreaţa, menţionând că nu o interesează nici cadourile de 8 martie şi se bucură şi de o floare.

Cântăreţul Mihai Trăistariu a declarat, pentru MEDIAFAX, că de 8 martie va fi foarte ocupat, însă îşi va face timp să ofere femeilor pe care le cunoaşte şi fanelor lucruri simple, precum flori şi mărţişoare. "De 8 martie o să am o zi plină. O să am un matinal de patru ore, o înregistrare şi seara un concert lângă Brăila. O să am multă treabă, dar o să ofer aşa din mers floricele şi mărţişoare", a spus Mihai Trăistariu.

Şi Liviu Vârciu va respecta tradiţia de 8 Martie şi va oferi cadouri. "Cred în tradiţia asta. Aşa ne mai aducem şi noi aminte să facem cadouri", a spus Liviu Vârciu, precizând că pe 8 martie va prezenta un eveniment de Ziua Femeii, la Constanţa. "Dar când ajung în Bucureşti o să o duc pe superba mea mămică să se îmbrace din cap până în picioare. Îi fac eu cadoul ăsta", a declarat pentru MEDIAFAX Liviu Vârciu.

Daniela Gyorfi a declarat, pentru MEDIAFAX, că va profita de ziua de 8 Martie pentru a petrece împreună cu mama şi cu fetiţa ei. "O să fiu de 8 Martie cu mama mea şi cu fetiţa mea şi o sărbătorim ca între fete. Cred în tradiţia asta mai ales că acum sunt şi eu mamă, iar 8 Martie este şi Ziua Mamei", a spus Daniela Gyorfi. Ea a precizat că nu i-a cumpărat încă un cadou mamei sale. "O să-i cumpăr ceva ce ştiu că îi place foarte mult - nişte parfumuri care nu se găsesc în România - când o să plec din ţară", a mai spus Daniela Gyorfi.

Pentru Dana Săvuică, 8 martie este o zi frumoasă, dar "de lucru". Astfel, ea este principala invitată la o petrecere de Ziua Femeii într-un club din Târgovişte, oraşul în care a copilărit şi care i-a acordat titlul de cetăţean de onoare. "O să fiu printre prieteni, o să mă simt bine (...) (Petrecerea, n.r.) e un cadou atipic, dar asta e", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dana Săvuică. Cu această ocazie, ea îşi va promova parfumul care-i poartă numele, pe care l-a lansat recent, şi îşi doreşte de 8 martie ca acesta să se vândă. "Probabil, mâine o să primesc un cadou din partea soţului, dar n-am de unde să ştiu ce-o să fie", a mai spus vedeta de televiziune.

Briana Caradja a declarat, pentru MEDIAFAX, că preferă să sărbătorească 8 martie într-un mod discret. "Este greu să sărbătoreşti 8 martie într-un mod mai sobru. În seara de 8 martie, cârciumile sunt pline cu femei bete", a spus Briana Caradja.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici