Foo Fighters lansează primul single de pe noul album pe 1 martie

Foo Fighters va lansa, pe 1 martie, piesa "Rope", primul extras pe single de pe noul album, intitulat "Wasting Lights", melodia fiind disponibilă pe site-ul oficial al trupei, foofighters.com, informează nme.com.

Urmărește
2 afișări

Single-ul "Rope" va beneficia de o lansare specială pe 1 martie.

Cel de-al şaptelea album de studio al trupei americane, care va apărea pe piaţă pe 11 aprilie, a fost produs de Butch Vig, celebrul producător muzical al trupei Nirvana. Pasaje din câteva piese de pe noul album au fost deja postate pe site-ul Foofighters.fm.

Cu ocazia sesiunilor de înregistrări pentru noul album, solistul Dave Grohl, care a primit, miercuri seară, distincţia Godlike Genius la NME Awards, a colaborat pentru prima oară cu Krist Novoselic, colegul său din Nirvana, după destrămarea acestei trupe celebre. Novoselic a cântat la bas pentru una dintre piesele incluse pe noul album.

Într-un interviu anterior, Dave Grohl a declarat că acest material discografic este "cel mai heavy de până acum" dintre toate albumele lansate.

Foo Fighters este o trupă rock americană înfiinţată în 1995, în Seattle, de solistul şi chitaristul Dave Grohl, fost toboşar în trupa Nirvana, după destrămarea acestui grup în 1994, cauzată de sinuciderea lui Kurt Cobain. De-a lungul unei cariere de 15 ani, Foo Fighters a lansat şase materiale discografice de studio, dintre care trei au primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rock al anului. Toate cele şase albume Foo Fighters au fost, de altfel, nominalizate la premiile Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici