Forza Rossa a deschis pe Calea Victoriei o cafenea-restaurant dedicată pasionaţilor de automobilism

Importatorul mărcilor Ferrari şi Lotus, Forza Rossa, a deschis pe Calea Victoriei, lângă magazinul Ferrari, o cafenea-restaurant dedicată pasionaţilor de automobilism - Forza Rossa Caffe, potrivit unui comunicat al companiei.

Urmărește
1 afișare

"Forza Rossa Caffe este prima locaţie din România şi din Sud-Estul Europei care propune clienţilor săi combinaţii bazate pe conceptul de coffee design şi de gastronomie moleculară. Cafeneaua-restaurant Forza Rossa îmbină specialităţi culinare preparate din cafea cu un meniu gastronomic, inspirat din bucătăria italiană şi internaţională", se arată în comunicat.

Localul este amplasat în imediata apropiere a Ferrari Store de pe Calea Victoriei. În cadrul cafenelei-restaurant vor putea fi urmărite competiţiile de Formula 1 şi alte concursuri internaţionale de automobile.

Forza Rossa este unic importator Ferrari pe piaţa românească, Bulgaria şi Republica Moldova. Începând cu 2011, firma este şi reprezentant exclusiv al mărcii britanice Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova.

Forza Rossa este deţinută de soţii Camelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de nouă milioane euro, în creştere cu 10% faţă de 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici