Gabi Szabo, povestea unei campioane olimpice, duminică, la "Doamne de Poveste"

Gabi Szabo va fi invitata Oliviei Steer, duminică, în emisiunea "Doamne de poveste", difuzată de la ora 16.30, la postul Acasă, informează televiziunea.

Urmărește
18 afișări

Într-o zi de sărbătoare, în duminica Floriilor, de la 16.30, Olivia Steer va avea invitată în emisiunea "Doamne de poveste" o campioană care şi-a sacrificat tinereţea pentru sport şi care şi-a găsit marea iubire pe pista de atletism - Gabriela Szabo.

"M-am născut într-o familie modestă, dar nu bogaţia materială contează, ci cea sufletească, iar părinţii mei au această bogăţie sufletească pe care mi-au dat-o mie şi fraţilor mei. Le mulţumesc de fiecare dată că mi-au dat viaţă şi că m-au făcut", spune Gabi Szabo.

De 15 ani, Gabriela Szabo îşi construieşte destinul departe de familie, a trăit printre străini şi a luptat pentru visul ei, acela de a deveni campioană. "De la 15 ani, eu m-am întreţinut singură, fără să mai am nevoie de ajutorul financiar al părinţior mei, dar am vorbit tot timpul când era nevoie, când luam o decizie ori în ultimă instanţă cu antrenorul meu la acel moment, Zsolt, care mi-a devenit soţ", spune ea.

Iubirea a fost strâns legată tot de pista de atletism. Gabi Szabo s-a îndrăgostit de antrenorul ei, Zsolt Gyongyossy, cel care a îndrumat-o în viaţă şi în carieră. "El a avut o mare grijă de mine atunci când eram sportivă. Vroia să mă protejeze de stresul extern. Imaginaţi-vă că veneam de la antrenament şi trebuia să fac curat, nici nu se punea problema. Iar el s-a ocupat şi de partea administrativă. În momentul de faţă, de când m-am retras, toate lucrurile le facem împreună... Pentru că am fost crescută conservator, am învăţat să respect valorile familiei, să-mi respect soţul, să respect cuvântul ăsta care înseamnă căsnicie. Căsnicia nu este uşoară, vorbesc din experienţă, sunt cu soţul meu din 1995. Am 11 ani de căsnicie şi trebuie să spun că trebuie să ştii ce vrei, pentru că foarte multe doamne, domnişoare se căsătoresc şi după aia îşi dau seama că nu sunt pe drumul cel bun", spune Gabriela Szabo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici