Gopo Fashion Night, spectacolul modei, duminică, la "Lumea Pro Cinema"

Telespectatorii Pro Cinema vor putea urmări un adevărat spectacol al modei, care a avut loc luni la Gopo Fashion Night, în ediţia de duminică a emisiunii "Lumea Pro Cinema", de la ora 16.30, informează televiziunea.

Urmărește
6 afișări

Pregătirile pentru Gala premiilor Gopo, supranumite "Oscarurile filmului românesc", au intrat în linie dreaptă. Până la ceremonia care va fi difuzată, pe 28 martie, în direct şi exclusivitate de Pro Cinema şi www.procinema.ro, actriţele care vor veni la ceremonie au primit sfaturi de la specialiştii The One legate de ţinutele pe care să le poarte pe covorul roşu.

Evenimentul Gopo Fashion Night, prezentat de revista The One, a avut o listă impresionantă de invitaţi, printre aceştia numărându-se actriţele nominalizate la premiile Gopo şi cei mai importanţi desgineri români ai momentului. Creatorii de modă s-au întrecut în a le oferi vedetelor ţinute sofisticate şi accesorii pe măsura evenimentului.

În ediţia din 13 martie a emisiunii "Lumea Pro Cinema", telespectatorii vor putea urmări interviuri cu Dana Rogoz, Adela Popescu, Ada Condeescu, dar şi alte actriţe prezente la eveniment, care au admirat ţinutele create de unii dintre cei mai cunoscuţi designeri ai momentului.

Tot în ediţia de duminică a emisiunii "Lumea Pro Cinema" telespectatorii pot afla detalii despre comedia "Concediu… de la căsnicie", cu Owen Wilson si Jason Sudeikis în rolurile principale.

De asemenea, în aceeaşi ediţie a emisiunii, Alex Pettyfer, eroul din "Numărul patru", un SF care abundă în scene de acţiune, va povesti cât de solicitante au fost filmările pentru această producţie, iar Johnny Depp şi Isla Fisher îi vor invita pe telespectatorii Pro Cinema la premiera filmului de animaţie "Rango".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici