Grupul Girls Aloud se va reuni în 2012

Grupul britanic Girls Aloud se va reuni în 2012 pentru a celebra, printr-o serie de concerte live, zece ani de la înfiinţarea trupei, a declarat managerul formaţiei, citat de nme.com.

Urmărește
1 afișare

Hilary Shaw, managerul trupei, a declarat că acest grup pop se va reuni în 2012, pentru a marca 10 ani de la înfiinţare, ce a avut loc în cadrul emisiunii-concurs "Popstars: The Rivals", difuzată de postul britanic de televiziune ITV.

"Toată lumea vrea ca ele să revină, iar acest lucru se va produce anul viitor. Ei bine, va fi cea de-a zecea aniversare a trupei şi totul va fi minunat", a declarat Shaw.

Deşi înregistrarea unui nou album de studio pare destul de improbabilă, cele cine fete care compun acest grup se înţeleg în continuare foarte bine.

"Ele vorbesc mereu una cu cealaltă, iar acest lucru este valabil şi pentru Cheryl (Cheryl Cole, n.r.) şi Nadine (Nadine Coyle, n.r.). Cheryl vrea să cânte din nou cu fetele şi plănuieşte să organizeze un proiect cu ele - fie un concert unic, fie o serie de câteva concerte", a adăugat Hilary Shaw.

Ultimul album de studio al grupului Girls Aloud s-a intitulat "Out Of Control" şi a fost lansat în anul 2008.

Grupul s-a destrămat după acel album, iar Cheryl Cole şi Nadine Coyle şi-au lansat carierele solo. Potrivit presei britanice, Nicola Roberts, o a treia membră a grupului Girls Aloud, urmează să le calce în curând pe urme.

Celelalte două fete din grup au proiecte diferite - Kimberly Walsh a devenit prezentatoare de televiziune, iar Sarah Harding încearcă să devină actriţă.

Girls Aloud a lansat cinci albume de studio şi trei albume de compilaţii, două dintre aceste materiale discografice ocupând locul 1 în topul celor mai bine vândute discuri din Marea Britanie. Trupa a primit cinci nominalizări la BRIT Awards şi a câştigat în cele din urmă acest trofeu în anul 2009 graţie single-ului "The Promise", extras de pe albumul "Out of Control".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici