Harghita: Concurs de snowboard şi muzică, la "Crazy Winter Party" de la Băile Homorod

Un concurs de snowbord şi petreceri în aer liber cu muzică mixată de mai mulţi DJ din Ungaria au loc, sâmbătă şi duminică, la Băile Homorod, judeţul Harghita, în cadrul evenimentului "Crazy Winter Party", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
18 afișări

Evenimentul "Crazy Winter Party", organizat, în premieră, de proprietarii complexului de schi de la Băile Homorod, reprezintă un nou concept de petrecere în aer liber, pe pârtie, unde, timp de două zile, turiştii au parte de muzică, sport şi distracţie.

Turiştii din judeţele Harghita, Mureş, Sibiu, precum şi din Bucureşti au luat cu asalt pârtia de la Băile Homorod.

Începând cu ora 14.00, au avut loc concursurile destinate copiilor, urmând ca de la ora 16.00 pe pârtie să îşi facă apariţia competitorii tineri şi adulţi amatori.

Adevăratul spectacol sportiv va începe de la ora 19.30 şi va dura până la ora 21.00, când vor evolua în concursul free style snowboard-iştii profesionişti din toată ţara.

"Vor fi demonstraţii inedite, de mare ţinută, sărituri spectaculoase de la trambulina pe care am amenajat-o în acest scop, spre încântarea publicului iubitor de sporturi pe zăpadă. După concursuri, pârtia va fi deschisă toată noaptea turiştilor care vor să schieze la lumina instalaţiei nocturne, atmosfera urmând să fie animată de mai mulţi DJ pe care i-am invitat din Ungaria special pentru party", a declarat corespondentului MEDIAFAX unul dintre organizatorii manifestării, Benedek Botond.

Printre cei care vor mixa se numără DJ Naksi & Brunner, Sandy Martinez, Inpulza DJ’s, Airplay47, Amster Dyen şi Blue Potion.

Potrivit organizatorilor, "vedetele" petrecerii pe zăpadă de la Băile Homorod sunt doi producători de muzică trance Myon şi Shane 54, cunoscuţi şi apreciaţi pentru stilul şi super producţiile lor care au atras atenţia celor mai populari DJ din lume, printre care Above&Beyond, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Paul Oakenfold, Tiësto sau Paul van Dyk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici