Henry Cavill, starul din următorul film din seria "Superman", s-a logodit

Henry Cavill, interpretul personajului Superman în următorul film din această franciză, s-a logodit cu iubita sa, Ellen Whitaker, a anunţat agentul de presă al actorului britanic, citat de people.com.

Urmărește
37 afișări

Henry Cavill a cerut-o în căsătorie pe Ellen Whitaker - o sportivă care se antrenează pentru selecţia în echipa naţională de echitaţie a Marii Britanii care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 - în timpul unei călătorii a acesteia la Hollywood, afirmă publicaţia Belfast Telegraph.

"Nu mi-a venit să cred că mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. Credeam că eram acolo pentru a sărbători ziua lui de naştere. A fost o mare surpriză şi sunt foarte bucuroasă", a spus Ellen Whitaker.

Înainte de această cerere în căsătorie, Henry Cavill, care împlineşte joi vârsta de 28 de ani, l-a contactat pe tatăl iubitei sale, Stephen, pentru a-i cere mâna fiicei sale.

Henry Cavill este cunoscut pentru rolul lui Charles Brandon, cumnatul regelui Henric al VIII-lea, în serialul de succes "The Tudors". El a mai jucat în filme precum "Whatever Works/ Ce-o fi o fi..." (2009), "Stardust/ Pulbere de stele" (2007), "Tristan & Isolde/ Tristan & Isolda" (2006) şi "Hellraiser: Hellworld.com" (2005).

Henry Cavill va interpreta rolul jurnalistului Clark Kent, alias Superman, în noul film din celebra serie, care urmează să fie lansat de Warner Bros. în decembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici