Hollywood Multiplex le oferă cadouri spectatorilor care povestesc cea mai frumoasă acrobaţie de circ

Hollywood Multiplex le oferă cadouri spectatorilor care povestesc cea mai frumoasă acrobaţie de circ pe care au văzut-o, cu ocazia lansării pe marile ecrane româneşti a filmului "Apă pentru elefanţi" cu Reese Witherspoon, Robert Pattinson şi Christoph Waltz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
4 afișări

"Apă pentru elefanţi" este un film despre viaţa circarilor, dar şi despre iubire, în toate formele ei. Spectatorii Hollywood Multiplex sunt aşteptaţi pe www.hmultiplex.ro să povestească ce număr de circ i-a bucurat mai mult şi vor fi înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru premiile puse în joc: parfumuri şi produse cosmetice de la Avon, precum şi daruri originale de film.

Campania se derulează în perioada 22 aprilie - 22 mai 2011 la Hollywood Multiplex.

Filmul "Apă pentru elefanţi", după romanul omonim, a avut premiera pe marile ecrane româneşti, pe 22 aprilie.

Tânărului Jakob Jankovski (Robert Pattison) îi mor ambii părinţi într-un accident, chiar cu o săptămână înainte ca el să-şi dea examenul de absolvire a facultăţii de medicină veterinară. Şocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Pe când încearcă să fugă de noua sa condiţie, el se aruncă din întâmplare într-un tren aparţinând unui circ care dădea reprezentaţii prin America. Este perioada Marii crize economice din anii '30, iar locurile de muncă sunt extrem de greu de găsit.

La circ îi cunoaşte pe Marlena (Reese Witherspoon) şi August Rosenbluth (Christoph Waltz). El este directorul menajeriei circului şi dresorul animalelor, iar soţia sa participă în spectacol cu un număr cu cai dresaţi. Jacob va primi slujba de veterinar, ceea ce îl va aduce în anturajul familiei Rosenbluth, descoperind cruzimea lui August faţă de animale, dar şi faţă de oameni. Între Marlena şi Jacob izbucneşte o dragoste intensă, cu atât mai mult cu cât este foarte periculoasă.

Jacob se împrieteneşte cu clovnul pitic Kinko şi cu bătrânul Camel, care îl ajută să primească de lucru la circ. Tânărul va descoperi că lumea circului este plină de primejdii şi rivalitate, iar oamenii îşi au aici locul lor bine stabilit. Un rol decisiv va juca în poveste elefantul Rosie.

Filmul este ecranizarea best sellerului omonim de Sara Gruen.

Apărut în SUA în 2006, romanul "Apa pentru elefanţi" a fost luni întregi numărul 1 în topurile de vânzări din New York Times, Los Angeles Times, Wall Street Journal, USA Today, fiind desemnat în acelaşi an Favourite Book of the Year de către publicaţia Newsday. În 2007, este recompensat cu premiile Booksense Book of the Year şi Bookbrowse Diamond pentru cea mai populară carte. Este tradus în peste 40 de ţări şi s-a vândut în 4 milioane de exemplare.

În România, cartea "Apă pentru elefanţi" a fost publicată în 2009 de editura Humanitas. Volumul "Apă pentru elefanţi" a fost relansat de Humanitas cu ocazia premierei în cinematografe a filmului omonim.

Sara Gruen este una dintre cele mai de succes tinere scriitoare ale momentului, s-a născut în Vancouver şi a crescut în Ontario. În 1993 a absolvit Carleton University din Ottawa cu o diplomă în literatura engleză. După ce lucrează o vreme în domeniul software, în 1999 se mută în Statele Unite, iar doi ani mai târziu se hotărăşte să se dedice în exclusivitate scrisului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici