Horia Brenciu, cu un look nou, duminică, la "Serviciul Român de Comedie"

Horia Brenciu, deghizat într-un moşneag, va apărea, duminică, în emisiunea "Serviciul Român de Comedie", difuzată de la ora 21.45 la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
4 afișări

Horia Brenciu îşi va face o intrare de zile mari la "Serviciul Român de Comedie". La Pro TV, de la 21.45, artistul va fi de nerecunoscut la rubrica "Românii n-au talent", unde va evolua în faţa juriului într-o ipostază spectaculoasă: Horia este un bătrân surd, care cântă romanţe şi care vine în competiţie împreună cu prietena sa cu 60 de ani mai tânără (Alexandra Timfote). A cunoscut-o pe aceasta într-un club în care ea dansa la bară, iar el se ţinea de bară crezând că este în autobuz. Pentru că vrea să-l facă foarte cunoscut, tânăra îl aduce în faţa juruiului, sperând că va câştiga şi va încasa ea premiul. Din păcate, moşneagul nu merge mai departe, pentru că... are talent.

În aceeaşi ediţie, Horia Brenciu va face show şi alături de band-ul său, iar un veritabil maestru kendo din Japonia va sosi în Casa PROporului pentru o mostră de arte marţiale acompaniate de muzică.

Pe de altă parte, Radu Mazăre îşi doreşte să promoveze femeia în toate structurile de conducere, aşa că vine la "Serviciul Român de Comedie" cu o propunere: după modelul brazilian, vrea să facă în toată ţara un carnaval. Nu vor lipsi din ediţia de duminica aceasta de la Pro TV nici Oana Zăvoranu (Aniela Petreanu) şi Pepe (Claudiu Maier), care iau parte la un talk-show spumos mediat de C.V. Tudor (Dragoş Stoica). Totodată, Bercea Mondialu' (George Andreescu) explică modul în care şi-a luat carnet de conducere fiind analfabet.

Pe de altă parte, în ediţia de duminică a emisiunii "Land of Jokes", difuzată la Pro TV, de la ora 20.45, Oana Lis (Simona Stoicescu) va merge la striptease cu bunica ei.

În emisiunea "Land of Jokes", Ştirile prezinta un reportaj în care Oana Lis (Simona Stoicescu) merge la striptease cu bunica sa (Ana Maria Mirica), iar spiritele se încing în clipa în care apare Viorel Lis striper Spiderman (Cirpian Fanaca). Cum va decurge show-ul şi, mai ales, cum arată focosul striper, telespectatorii Pro TV vor vedea duminica seara la Pro TV.

Tot în Ţara glumelor, duminică se implementează platforma de e-learning pentru ţărani. Primarul din "Land of Jokes" (Cătălin Mireuţă) are ideea de a rentabiliza fermele ţărăneşti cu tehnologia IT, astfel că ajutat de inginerul său (Bogdan Cotleţ) pune la punct o platforma de e-learning, pe care o prezintă unui trimis de la Bruxelles (Cosmin Selesi).

Nici politicienii nu stau degeaba, ci reiau competiţia de talente în faţa temutului juriu. Astfel, duminică, la "Politicienii au talent" va evolua Piedone (Florin Constantin), în timp ce Băsescu (Marius Aciu) şi Boc (Cosmin Selesi) fac publicitate politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici