Horia Brenciu şi Marius Mihalache, invitaţi speciali la ultima semifinală "Românii au talent"

Horia Brenciu şi Marius Mihalache vor fi invitaţi speciali la ultima semifinală a competiţiei "Românii au talent", ce va fi difuzată sâmbătă, de la ora 20.30, la Pro TV, informează postul de televiziune.

Urmărește
2 afișări

După ce săptămâna trecută au fost desemnaţi primii şase finalişti - Narcis Iustin Ianău, Trupă Balance, Familia Luca, Tutu Adriana, Alină şi Cristina şi Akikai -, este rândul celorlalţi 24 de semifinalişti să lupte pentru un loc în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro.

La fel ca şi data trecută, publicul este cel care decide. În urma voturilor lor, primii doi clasaţi ajung direct în finală, urmând ca juriul format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu să mai aleagă un finalist dintre cei clasaţi pe locurile trei şi patru.

În ultimele două semifinale, difuzate vineri şi sâmbătă, de la ora 20.30, la Pro TV, surprizele se vor ţine lanţ. Concurenţii au pregătit numere spectaculoase şi surprinzătoare în încercarea de a-şi pune cât mai bine în evidenţa talentul şi de a câştiga voturile celor de acasă.

Ultimele două semifinale ale emisiunii "Românii au talent" vor aduce în faţa telespectatorilor şi invitaţi speciali. Vineri, pe scena show-ului, vor veni cu un moment special cele opt perechi concurente din noul sezon "Dansez pentru tine", emisiune ce revine la Pro TV din 15 aprilie, dar şi Smiley, care lasă pentru câteva momente deoparte postura de prezentator. Sâmbătă, invitaţii speciali vor fi Horia Brenciu şi Marius Mihalache, muzicianul care a cucerit întreaga lume cu ţambalul său.

Vineri şi sâmbătă, telespectatorii Pro TV vor afla care sunt şi ceilalţi şase finalişti care intră în cursa pentru premiul de 120.000. Marea finală va avea loc chiar a doua zi de Paşti, pe 25 aprilie, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici