Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision, intră într-un program intens de repetiţii

Membrii trupei Hotel FM se mută la Bucureşti şi, vineri, intră într-o perioadă de pregătire intensivă pentru prestaţia lor în concursul Eurovision 2011, informează postul public de televiziune.

Urmărește
6 afișări

Într-un spaţiu special amenajat pentru ei in Televiziunea Română, David Bryan, Gabriel Băruţa şi Alex Szus vor lucra cu specialişti pe mai multe direcţii. Astfel, "cantonamentul" organizat pentru ei de TVR include repetiţii pe parte tehnică, lecţii de voce, interpretare, coregrafie. Aceasta va fi cea mai bună ocazie pentru băieţii de la Hotel FM - care locuiesc la Oradea - să repete împreună cu viitoarele lor colege de scenă la Dusseldorf, dansatoarele Roxana Ureche şi Alexandra Elena Gherase.

Coregrafia va fi coordonată de Florin Botiş, iar pregătirea vocală se va face sub îndrumarea Medei Horjan.

Stagiul de pregătire al reprezentanţilor români la Eurovision va fi dublat de apariţiile trupei Hotel FM în diverse emisiuni TV: vineri, în programul Iulianei Tudor "O dată'n viaţă" (de la ora 21.00) şi duminică, 3 aprilie, în emisiunea de la TVR internaţional "Votaţi Hotel FM" (ce va începe tot de la ora 21.00).

Această etapă de pregătire va include şi evoluţia băieţilor de la Hotel FM în evenimentul din 9 aprilie, de la ora 17.00, transmis în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional. "Dusseldorf, venim!" va fi un spectacol de susţinere a participării României la Eurovision 2011, o transmisiune directă de la sala de spectacole a MAI.

La fel ca şi anul trecut, TVR organizează înaintea plecării artiştilor români la concursul Eurovision un spectacol la care şi-au anunţat deja participarea personalităţi, oficialităţi, artişti, sportivi. Lor li se adaugă reprezentanţii altor trei ţări la concursul Eurovision (Slovacia, Bosnia - Herţegovina şi Republica Moldova), precum şi foşti reprezentanţi români la acest concurs: Nicola (2003) şi Mihai Trăistariu (2006).

România va intra cu numărul 14 în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, ce are loc pe 12 mai, la Dusseldorf, în Germania.

Concursul Eurovision are loc la Düsseldorf pe 10, şi 12 mai (semifinalele) şi pe 14 mai (finala). Pentru marele premiu al concursului se vor lupta artişti din 43 de ţări, 38 concurând în cele două semifinale, iar ceilalţi cinci intrând direct în finală.

Ediţia de anul acesta a concursului Eurovision se va desfăşura în Germania, după ce Lena a câştigat competiţia de anul trecut, cu piesa "Satellite". În 2010, Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision, s-au clasat pe locul al treilea în celebrul concurs.

Eurovision a devenit faimos, de-a lungul anilor, pentru muzica uneori de o calitate îndoielnică, recitaluri bizare şi voturi despre care nu o dată s-a spus că se dau pe criterii politice. Este uimitor cât de multe ţări au acordat cele mai mari note vecinilor, ediţie de ediţie. Cu toate acestea, Eurovision îşi are fanii înfocaţi. Câştigătorul concursului se bucură de atenţie şi prestigiu, iar de-a lungul timpului, printre aceştia s-au numărat şi nume care au făcut legendă în muzică - ca Abba şi Celine Dion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici