Hugh Hefner se va căsători la conacul său

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a dezvăluit o parte din planurile legate de nunta sa cu Crystal Harris, care este programată pentru 18 iunie, potrivit contactmusic.com.

Hugh Hefner se pregăteşte să se căsătorească pentru a treia oară, după ce a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 24 de ani, pe 25 decembrie 2010.

El a dezvăluit planurile pentru ziua cea mare, spunând că se va căsători cu Crystal Harris în cadrul unei ceremonii romantice organizate la el la conac.

După ce Crystal Harris a anunţat data căsătoriei în emisiunea de pe CNN a lui Piers Morgan, Hefner a adăugat: "Fratele meu va fi cavaler de onoare principal, alături de fiii mei, Marston şi Cooper. (Ceremonia, n.r.) va fi la conac, în faţa unei cascade".

"Prietena mea cea mai bună, Honor, va fi domnişoară de onoare, alături de cele două surori ale mele. Va fi foarte distractiv. (Hugh Hefner, n.r.) s-a mai căsătorit o dată în faţa casei, aşa că am întrebat dacă putem să facem nunta în spatele casei", a adăugat Crystal Harris.

Hugh Hefner a înfiinţat revista Playboy în 1953, iar Crystal Harris, actuala logodnică a sa, a fost desemnată Playmate-ul lunii decembrie 2009.

Hugh Hefner a mai fost căsătorit de două ori: cu Mildred Williams, în perioada 1949 - 1959, şi cu Kimberley Conrad, între 1989 şi 2010. De-a lungul anilor, Hefner a recunoscut că a avut aventuri cu numeroase fotomodele ale revistei Playboy, însă, în aprilie 2010, magnatul american a anunţat că relaţia sa cu Harris "a devenit exclusivă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici