Idan Raichel şi-a confirmat prezenţa la Festivalul Plai de la Timişoara

Artistul Idan Raichel, din Israel, şi-a confirmat prezenţa la Festivalul Plai, care va avea loc în perioada 16 - 18 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
9 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de organizatorii Festivalului Plai, cea de-a şasea ediţie a acestui festival va avea loc în perioada 16 - 18 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara.

Conform sursei citate, prima "vedetă" care şi-a confirmat prezenţa la acest festival este Idan Raichel (Israel).

Potrivit organizatorilor, Idan Raichel a apărut pe scena world music în anul 2002, schimbând probabil definitiv imaginea muzicii israeliene.

"Idan Raichel şi-a început aventura muzicală invitând artişti din diferite culturi şi generaţii să se alăture unui proiect în care cuvintele evreieşti, spaniole, arabe, amharic şi swahili se împletesc armonios cu sunetele africane, latino‐americane, caraibiene sau din Orientul Mijlociu. Adăugând la toate acestea performanţele live spectaculoase, a rezultat ceva care l-a transformat aproape peste noapte pe Idan Raichel în cea mai mare revelaţie muzicală din istoria ţării", se arată în comunit.

Idan Raichel va veni la Festivalul Plai din Timişoara însoţit de alţi zece muzicieni, fiind capul de afiş al festivalului pe 16 septembrie.

De asemenea, artistul israelian va susţine un workshop pe 17 septembrie.

Printre artiştii care au concertat la ediţiile anterioare ale Festivalului Plai se numără Misia, Trilok Gurtu, DJ Vasile, Esma Redzepova şi Mariza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici