IGPR: Cei care vor bilete la JO 2012 din Londra, doar pe site-urile oficiale ale competiţiei

Poliţiştii recomandă celor care merg la Jocurile Olimpice din 2012, organizate la Londra, să acceseze site-urile oficiale ale competiţiei, să se informeze în ce priveşte protecţia împotriva infractorilor şi să nu cumpere bilete de pe alte pagini web neoficiale.

Urmărește
6 afișări

Autorităţile din Marea Britanie au transmis o informare referitoare la protecţia persoanelor împotriva infractorilor, în contextul Jocurilor Olimpice din Londra în 2012, se arată într-un comunicat de presă de miercuri al Poliţiei Române.

Informarea vizează, în principal, persoanele care folosesc internetul pentru cumpărarea biletelor sau pentru organizarea excursiilor.

Astfel, doritorii sunt sfătuiţi să acceseze doar site-urile oficiale: pentru procurarea de bilete www.tickets.london2012.com, pentru a afla ce agent oficial a fost desemnat ţării noastre www.tickets.london2012.com şi pentru orice alte detalii legate de jocurile olimpice www.met.police.uk/olympic_and_paralympic_games_policing/op_podium.htm .

De asemenea, vizitatorii trebuie să ştie că dacă îşi cumpără un bilet şi apoi vor să îl revândă, o pot face numai prin intermediul agentului oficial. În cazul în care se cumpără bilete prin accesarea site-urilor neoficiale, vizitatorii riscă să cumpere bilete care nu există, iar detaliile cardului pot fi furate şi folosite în comiterea de infracţiuni.

Totodată, autorităţile din Marea Britanie au comunicat trei agenţii de turism oficiale care pot organiza excursii la Londra: www.thomascooklondon2012.com, www.prestigeticketing.london2012.com şi www.jetsetsports.com.

"Datele au fost furnizate de autorităţile din Marea Britanie şi au rolul de a oferi informaţii referitoare la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, acestea neputând fi considerate o invitaţie, recomandare sau promovare a serviciilor unor agenţi comerciali. Înainte de a lua o decizie, vă rugăm să citiţi toate informaţiile disponibile în mod public şi să analizaţi cu atenţie toate opţiunile pe care le aveţi. În situaţia în care aveţi îndoieli în legătură cu modul în care ar trebui să procedaţi, vă sugerăm să solicitaţi asistenţă din partea unei persoane specializate", conchide Poliţia Română.

Preşedintele Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, Sebastian Coe, a anunţat, marţi, că au fost puse în vânzare bilete pentru competiţiile care vor avea loc în capitala Angliei, cu 500 de zile înainte de startul oficial al acestora.

"Sunt cele mai minunate bilete de pe planetă. Londra va fi un loc minunat în care să stai în vara anului 2012, cu o atmosferă unică, şi suntem nerăbdători să urăm bun venit lumii în oraşul nostru şi în Marea Britanie. Există o gamă largă de bilete pentru a vedea cei mai buni sportivi ai lumii concurând. Mesajul meu e simplu - fi acolo", a spus Sebastian Coe, citat de site-ul oficial al Mişcării Olimpice.

Cu 500 de zile înainte de startul oficial al ediţiei 2012 a Jocurilor Olimpice, în Londra a fost dezvelit şi ceasul oficial care cronometrează timpul rămas până la începerea competiţiei. Medaliaţii britanici cu aur la Jocurile Olimpice Pete Reed, Andy Hodge, Iain Percy şi Andrew Simpson au fost cei care au dezvelit ceasul înalt de 6,5 metri, cu o lăţime de cinci metri şi cântărind patru tone.

Londra a fost ales oraşul gazdă pentru ediţia XXX a Jocurilor Olimpice la 6 iulie 2005. Oraşele învinse de Londra au fost Paris, New York, Moscova şi Madrid. La Jocurile Olimpice din 2012 vor participa în jur de 10.500 de sportivi, în 26 de sporturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici