Ileana Lazariuc testează la "Pro Motor" o maşină electrică

Ileana Lazariuc aduce prima maşină electrică din România la emisiunea "Pro Motor", difuzată sâmbătă, de la ora 12.00, la Pro TV, informează postul TV.

Urmărește
3 afișări

Preocupată de mediul înconjurător, Ileana Lazariuc se va arăta încântată de maşina făcută de japonezii de la Mitsubishi şi se gândeşte să-şi cumpere una atunci când se va stabili în România. Maşina, ce pare un gadget la dimensiune mai mare, are autonomie de 160 km şi se încărcă în şase ore de la orice priză normală. Cu toate acestea, cele patru stele pe care le-a primit la testele de siguranţă Euro NCap o recomandă drept o maşină sigură.

Tot sâmbătă, la "Pro Motor", noul antrenor al Stelei, Sorin Cârţu, va avea parte de o surpriză pe stadionul din Ghencea. Roxana Ciuhulescu îl va lega la ochi şi îl va pune să recunoască prin atingere ce fel de maşină se află sub o prelată, nu înainte însă de a recunoaşte tot tactil o minge, un pisto-brichetă, un sutien de damă, Cupa Campionilor, ba chiar şi o păpuşă gonflabilă, deja celebra Steluţa, "prietena" lui Gabi Torje din ediţia trecută a emisiunii.

Antrenorul de la Steaua va ghici marca maşinii acoperită de prelată, iar campionul naţional la raliu Titi Aur îi va explică totul despre noul model Volvo, V60, care frânează singur în cazul în care se întâlneşte cu pietoni neatenţi. Titi Aur îi va arătă lui Cârţu cum să conducă sportiv, dar sigur, pentru că se pare că pe cât este antrenorul de impulsiv pe stadion, pe atât de calm este la volan. După ce a condus de-a lungul timpului mai multe tipuri de Dacia, mai multe modele de Mercedes şi acum un BMW X6, antrenorul se poate lăuda că nu a avut niciodată niciun accident de maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici