Imagini de la raliul off-road BGS de la Codlea, sâmbătă, la "Pro Motor"

Imagini de la raliul off-road BGS de la Codlea, unde echipa formată din Roxana Ciuhulescu şi Renatta Stepanov s-a situat pe locul al şaptelea, vor fi difuzate sâmbătă, de la ora 12.00, la "Pro Motor", informează Pro TV.

Urmărește
16 afișări

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea "Pro Motor", în calitate de pilot, şi Renatta Stepanov, în calitate de copilot, au concurat, în perioada 29 aprilie - 1 mai, la evenimentul ce a inaugurat sezonul 2011 de off-road, formând singurul echipaj feminin care s-a ambiţionat să participe la competiţia caritabilă din Măgura Codlei.

După primele două zile de concurs şi un parcurs total de peste 110 kilometri, fetele, care au condus un automobil Mitsubishi Pajero echipat cu un motor de 3,2 litri, au terminat pe locul al optulea la clasa Standard. Duminică, în ultima zi de concurs, organizatorii le-au pregătit celor care au rezistat provocărilor din Măgura Codlei un Trial la marginea cartierului braşovean Răcădău. Evoluţia bună din traseul de la Trial a făcut ca Roxana şi Renatta să urce o poziţie în clasamentul general, ele terminând în cele din urmă competiţia pe locul al şaptelea la clasa Standard.

La finalul Cupei BGS, cele două şi-au îndeplinit obiectivul, au acumulat experienţă în off-road. Modul de rulare al fetelor a fost destul de rezervat în zilele petrecute pe traseul din Măgura Codlei, având în vedere că maşina pe care au concurat a fost una standard, la volanul căreia şi-au propus să revină în Bucureşti pe roţi. După aventura de la Cupa BGS, Roxana Ciuhulescu a dovedit că poate concura fără probleme la o etapă de off-road şi a fost invitată să mai ia startul şi la alte trei competiţii.

"Dacă în prima zi am putut să ne bucurăm de peisajele din Măgura Codlei, în a doua, traseul a fost foarte dificil. Am avut porţiuni foarte lungi în care maşina era la fel de lată ca şi drumul şi a trebuit chiar să facem slalom printre câteva pietre foarte mari aflate pe traseu. Cel mai greu mi s-a părut însă pe o creastă unde îmi era teamă să nu se surpe drumul cu noi. Au existat multe vârfuri de pantă în care târziu îţi dădeai seama în ce sens trebuie să virezi pentru a urma drumeagul pe care te aflai. Mă bucur că ne-am descurcat şi că am reuşit să aducem pe roţi, la Bucureşti, Mitsubishi-ul Pajero ce ne-a fost împrumutat pentru această competiţie de M-Car Trading. Mi-a plăcut mult off-roadul şi, în măsura timpului şi a posibilităţilor, vom încerca să mai concurăm la o etapă din Campionatul Naţional de Off-Road şi la câteva cupe", a spus Roxana Ciuhulescu.

Imagini de la aventura echipajului Roxana Ciuhulescu - Renatta Stepanov la Cupa BGS vor putea fi urmărite în emisiunea "Pro Motor" care va fi difuzată la Pro TV, sâmbătă, de la ora 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici