Imagini de la Salonul Auto de la Geneva, sâmbătă, la "Pro Motor"

Imagini de la cel mai important eveniment auto al anului, Salonul Auto care se desfăşoară în perioada 1 - 13 martie la Geneva, vor fi difuzate sâmbătă, de la ora 12.30, în emisiunea "Pro Motor" de la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
4 afișări

Prezentatoarea Roxana Ciuhulescu, împreună cu producătorul Dan Alexandru Banu şi cu operatorul Edi Obretin vor prezenta telespectatorilor Pro TV comorile pe patru roţi cu care se laudă producătorii de maşini din toată lumea la Salonul Auto de la Geneva.

"Aşteptăm cu interes să vedem conceptul monovolumului lansat de Dacia, Mitsubishi Global Small (noul Colt), noul Audi A3 Sedan, Smart Electric, Maseratti Grancabrio Sport, coupe-ul supersport BMW, dar şi toate conceptele electrice sau hibride pe două, trei sau patru roţi, toate vor fi la «Pro Motor» începând cu ediţia din 5 martie", anunţă cu entuziasm vedeta Pro TV Roxana Ciuhulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici