Imnul Borussiei Dortmund, cea mai cumpărată melodie în Germania

Imnul echipei Borussia Dortmund ocupă primul loc într-un clasament al celor mai populare 100 de produse muzicale pe site-ul de comerţ on-line amazon.de, la şase zile după ce această formaţie a câştigat titlul naţional, informează AFP.

Urmărește
52 afișări

Punerea oficială pe piaţă a imnului "BVB Hymne 2011", care va fi vândut împreună cu o bucată din peluza arenei Signal-Iduna Park, este prevăzută pentru data de 13 mai, însă de trei zile acesta se află pe primul loc în topul celor mai populare 100 de produse muzicale, devansând în preferinţele cumpărătorilor o compilaţie pe care se regăsesc nume precum Lady Gaga, Rihanna sau Katy Perry.

Formaţia Borussia Dortmund a câştigat, sâmbătă, pentru a şaptea oară în istorie, campionatul Germaniei, datorită victoriei, cu scorul de 2-0, din partida de pe teren propriu cu FC Nurnberg, din etapa a XXXII-a a primului eşalon. Noii campioni ai Germaniei vor primi la 14 mai distincţiile pentru cea mai bună echipă şi vor defila cu un autocar decapotabil, de la stadionul lor până la Primăria din Dortmund, unde vor fi aşteptaţi de zeci de mii de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici