Ioana Ginghină dezvăluie trucurile sale pentru slăbit la "Ce se întâmplă, doctore? "

Actriţa Ioana Ginghină dezvăluie cum a slăbit fără să-şi piardă formele feminine, sâmbătă, într-o nouă ediţie "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată de la ora 10.00, la Pro TV, informează un comunicat al postului de televiziune.

Urmărește
2 afișări

Ioana Ginghină, interpreta Fatimei din telenovela "Iubire şi onoare", dezvăluie trucurile la care a apelat pentru a fi sportivă, dar, în acelaşi timp, foarte sexy. Antrenorii săi au gândit programe speciale, în care se pune accentul pe grupele de muşchi responsabile cu tonifierea contururilor feminine, iar în ediţia de sâmbătă a emisiunii Ioana va putea fi urmărită chiar la sala de fitness.

Schimbările radicale ale aspectului exterior sunt adevărate provocări pentru femeile puternice. Vedetele Acasă Adela Popescu şi Ioana Maria Moldovan au trecut brusc de la blond la roşcat, dar s-au declarat extrem de mulţumite de transformare. Tocmai pentru că o astfel de culoare impune însă anumite reguli de machiaj şi vestimentaţie, Adela şi Ioana vin la "Ce se întâmplă, doctore?" împreună cu stiliştii lor pentru a da câteva sfaturi preţioase tinerelor roşcate.

Tot sâmbătă, părinţii preocupaţi de un stil de viaţă sănătos pentru copiii lor vor putea afla de la Carmen Trandafir la ce trucuri apelează atunci când îşi hrăneşte fetiţa, Ana. Pe lângă tact şi răbdare, părinţii ar trebui să ţină cont de un set de reguli întocmite de nutriţionişti. Aceştia recomandă ca fast food-ul să fie dat uitării, mâncarea să fie gătită în casă, iar ingredientele, naturale. De asemenea, foarte important este ca masa să fie luată într-o atmosferă destinsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici