Ionuţ Ruscior interpretează piesa care marchează 11 ani de la lansarea Pro TV International

Ionuţ Ruscior, solistul vocal al formaţiei Publika, interpretează piesa "Oriunde în lume", creată pentru a marca aniversarea a 11 ani de la lansarea Pro TV International, informează televiziunea.

Urmărește
65 afișări

La aniversarea a 11 ani, pe 29 aprilie, Pro TV International le face un cadou telespectatorilor săi pe care îi celebrează într-un mod cu totul special. "Românii Unul şi Unul" aflaţi departe de casă vor putea urmări începând de vineri, la Pro TV International o piesă şi un videoclip create în exclusivitate pentru ei.

Cu totul diferită de piesele aniversare de până acum, "Oriunde în lume" este interpretată de unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului, solistul vocal al trupei Publika, Ionuţ Ruscior, pe versuri compuse special de Florin Busuioc, muzica fiind semnată de Compania Chainsaw Audio (Marius Lefterache, Andrei Ciubuc, Ştefan Crişan).

Ionuţ şi-a intrat foarte repede în rolul de narator al poveştilor de succes create de români peste tot în lume şi, ajutat de prezentatoarele Pro TV International Dana Rogoz, Monica Dascălu şi Julia Jianu, care au apariţii speciale în videoclip, el face o călătorie virtuală în toate oraşele importante din lume unde locuiesc români.

Videoclipul produs în exclusivitate pentru Pro TV Internaţional poartă semnătura, în calitate de producător executiv, a lui Ştefan Hillerin, iar regia este semnată de Bogdan Jianu.

Aflat la prima colaborare cu Pro TV International, Ionuţ Ruscior este încântat de cooptarea sa în campania aniversară de 11 ani, creată şi dedicată celor care fac cinste României, oriunde s-ar afla şi speră că această piesă să devină hit, asemenea celorlalte din repertoriul său.

"«Oriunde în lume» este mai mult decât un imn, o piesă aniversară. Este o onoare pentru mine că Pro TV International mi-a propus acest proiect muzical şi consider că este un succes personal să particip la o campanie dedicată marilor români", spune Ionuţ.

În montajul videoclipului, atât Dana, Monica şi Julia, cât şi telespectatorii Pro TV International vor avea întâlnire cu multe celebrităţi româneşti ale căror poveşti de succes au fost expuse pe larg de Pro TV International în emisiunea "Români de succes".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici