Jennifer Lopez, invitată la Casa Albă de familia Obama, pentru a privi împreună gala Superbowl

Cântăreaţa Jennifer Lopez a fost invitată la Casa Albă de familia Obama, pentru a privi împreună la televizor finala campionatului de fotbal american - Superbowl -, ce va avea loc duminică, 6 februarie, în oraşul american Dallas, informează AFP.

Urmărește
4 afișări

Artista şi soţul ei, cântăreţul Marc Anthony, vor privi marea finală alături câţiva demnitari americani de prim rang, printre care se numără secretarul departamentului pentru Justiţie Eric Holder, cel al Transporturilor, Ray LaHood, şi secretarul Departamentului pentru Siguranţa Naţională, Janet Napolitano.

Mai mulţi consilieri, senatori, deputaţi şi primari au fost invitaţi să privească cea de-a 45-a ediţie a Superbowl, în cadrul căreia se vor înfrunta echipele Pittsburgh Steelers din Pennsylvania şi Green Bay Packers din Wisconsin, în faţa a cel puţin 80.000 de spectatori.

Cântăreaţa Christina Aguilera va cânta imnul naţional american înaintea Super Bowl, iar grupul The Black Eyed Peas a fost invitat de organizatori să susţină un mini-concert în pauza finalei campionatului de fotbal american.

Posibilitatea de a cânta în pauza Super Bowl este considerată o şansă imensă pentru artiştii invitaţi, datorită imensei popularităţi de care se bucură acest meci de fotbal în rândul spectatorilor americani. În 2009, peste 153 de milioane de telespectatori din Statele Unite au vizionat recitalul susţinut de trupa britanică The Who în pauza galei Super Bowl. Nume sonore precum U2, Bruce Springsteen, Tom Petty, Prince, The Rolling Stones şi Paul McCartney au concertat cu ocazia acestui eveniment în ultimii ani.

Actriţă, artistă, cântăreaţă, producător de film, TV şi muzică, designer de modă, antreprenor şi filantroapă, Jennifer Lopez este una dintre cele mai puternice celebrităţi din showbiz. Ea a vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea şi a avut rolul principal în diferite filme care au ajuns pe primul loc în box office, printre care "Soacra mea e o scorpie/ Monster-In-Law" şi "The Wedding Planner". În 2001, "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner" a fost filmul cu cele mai mari încasări, în timp ce albumul ei "J.Lo" a ocupat prima poziţie în Billboard Top 200. Astfel, Lopez a ajuns să fie prima femeie din istorie care a ocupat prima poziţie atât în topurile muzicale, cât şi în cele de film, în aceeaşi săptămână.

2011 va fi un an important pentru cariera sa, cu atât mai mult cu cât Jennifer Lopez a fost aleasă să facă parte din juriul celebrului concurs american "American Idol".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici