Jeremy Renner va interpreta rolul principal într-un film despre Steve McQueen

Jeremy Renner va interpreta rolul principal într-un film inspirat din viaţa şi cariera actorului Steve McQueen, informează contactmusic.com.

Urmărește
3 afișări

Jeremy Renner, unul dintre starurile lungmetrajului "The Hurt Locker", s-a asociat cu producătorul de film Don Handfield pentru a înfiinţa o companie de producţie cinematografică cu scopul declarat de a aduce pe marele ecran povestea de viaţă a celebrului actor Steve McQueen.

Potrivit The Hollywood Reporter, regizorul de videoclipuri muzicale Ivan Zacharias îşi va face, prin acest film, debutul în calitate de regizor de lungmetraje.

Jeremy Renner va interpreta rolul actorului Steve McQueen.

Actorul, căruia îi plăceau maşinile sport, motocicletele şi drogurile, a fost căsătorit de trei ori şi a avut o relaţie furtunoasă cu Ali McGraw, devenită celebră pentru rolul ei din filmul "Love Story" (1970).

Filmul biografic va avea în vedere şi cariera în cinematografie a lui McQueen, care a debutat în 1956, cu un rol în filmul "Cineva acolo sus mă iubeşte".

McQueen a fost numit "King of cool" pentru modul nonşalant în care şi-a interpretat personajele. Actorul a jucat în filme precum "Marea evadare" (1963), "Cei şapte magnifici" (1960), "Inspectorul Bullitt" (1968), "Cincinnati Kid" (1965) şi "Papillon" (1973) şi a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din drama de război "Canoniera de pe Yangtze/ The Sand Pebbles" (1966).

Steve McQueen a murit în 1980, în urma unei operaţii de cancer la plămâni, la vârsta de 50 de ani.

Jeremy Renner a fost nominalizat la ediţia din 2009 a premiilor Oscar pentru rolul sergentului William James din lungmetrajul "The Hurt Locker", regizat de Kathryn Bigelow. Actorul american a putut fi văzut alături de Ben Affleck şi Jon Hamm în thrillerul "Oraşul/ The Town", care a avut premiera în septembrie 2010, dar şi în pelicula inspirată din benzile desenate "The Avengers", ce va ajunge pe marile ecrane în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici