Jojo vorbeşte despre yogilates în ediţia de sâmbătă a "Ce se întâmplă, doctore? "

Cătălina Grama (Jojo), viitoare mamă, va vorbi în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată pe Pro TV de la ora 10.00, despre cursurile de yogilates pe care le face pentru a se relaxa, informează televiziunea.

Urmărește
1 afișare

Sarcina, una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa unei femei, aduce cu sine şi provocări pe măsură. Femeile trebuie să facă faţă cu brio tuturor schimbărilor care se produc, iar una dintre cele mai importante lecţii pe care trebuie să le înveţe în această perioadă este tocmai cea despre relaxare. Sâmbătă, într-o nouă ediţie a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", Jojo, actriţa din show-ul "Serviciul Român de Comedie" de la Pro TV, mărturiseşte că a descoperit în cursurile de yogilates o formă ideală de relaxare.

Problemele cu somnul nu aduc cu sine doar o stare de oboseală, ci şi probleme în cuplu. Tocmai de aceea, specialiştii recomandă o vizită la doctor, având în vedere că 30% dintre persoanele care nu dorm bine sunt de patru ori mai expuse riscului de a avea probleme în viaţa de cuplu. Mai mult decât atât, depresiile pândesc la colţ. Ce soluţii propun specialiştii, spectatorii pot vdea sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici