Jucătorii de la Manchester United i-au dăruit lui Giggs un set de tobe

Jucătorii echipei Manchester United i-au dăruit un set de tobe coechipierului lor Ryan Giggs, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de când galezul evoluează la formaţia engleză, informează Daily Star.

Urmărește
1 afișare

Potrivit sursei citate, fotbaliştii au strâns în secret suma de 5.000 de lire sterline pentru cadou şi au plătit pentru ca setul de tobe să fie instalat în locuinţa lui Giggs, în timp ce jucătorul se afla la meciul cu Chelsea, de la Londra, scor 1-2.

Tobele au devenit instrumentul favorit al lui Giggs de când jucătorului au început să îi placă trupele The Who, Deep Purple şi Black Sabbath.

"Setul era deja instalat când Ryan s-a întors acasă de la meciul cu Chelsea. Băieţii voiau să îi ia ceva special pentru a marca o ocazie deosebită şi cu siguranţă setul de tobe este mai tare decât un tort. Ryan adoră tobele", a declarat o sursă din cadrul clubului Manchester United.

Ryan Giggs a debutat la Manchester United în data de 2 martie 1991, la un meci cu Everton, scor 0-2. De atunci, el a câştigat cu echipa din Manchester de 11 ori campionatul Angliei, de două ori Liga Campionilor şi de patru ori Cupa Angliei. Giggs a evoluat pentru Manchester United în 863 de meciuri şi nu a fost eliminat niciodată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici