Justin Timberlake a fost arestat. Cântăreţul este acuzat că a condus în stare de ebrietate în New York

Cântăreţul Justin Timberlake a fost arestat şi este acuzat că a condus în stare de ebrietate în Long Island, New York, a declarat un reprezentant al forţelor de ordine pentru The Associated Press.

Urmărește
521 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake a fost arestat. Cântăreţul este acuzat că a condus în stare de ebrietate în New York

Justin Timberlake a fost arestat. Cântăreţul este acuzat că a condus în stare de ebrietate în New York

Justin Timberlake a fost arestat pentru că a condus în stare de ebrietate în Hamptons, a declarat un oficial al tribunalului.

Cântăreţul, în vârstă de 43 de ani, a fost tras pe dreapta în Sag Harbor şi a fost reţinut luni seară, a declarat o sursă din cadrul forţelor de ordine pentru ABC News.

Un oficial al Curţii de Justiţie din Sag Harbor a confirmat că acuzaţiile cu care se confruntă Timberlake sunt legate de conducerea sub influenţa alcoolului.

Justin Timberlake este aşteptat să se prezinte marţi la tribunal pentru a fi pus sub acuzare.

Fostul membru NSYNC, numit de multe ori "Prinţul muzicii pop", se află din aprilie în turneul său The Forget Tomorrow World Tour şi are programate concerte săptămâna viitoare în New York.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici