Kiefer Sutherland va juca într-un serial de televiziune inspirat din fenomenele paranormale

Kiefer Sutherland, actorul care a interpretat timp de opt sezoane rolul principal în serialul "24", va juca într-un nou serial, intitulat "Touch", inspirat din fenomenele paranormale, informează Reuters.

Urmărește
5 afișări

"Touch" prezintă povestea unui tată care descoperă că fiul său autist şi mut poate prezice anumite evenimente cu mult timp înainte ca acestea să se producă.

Kiefer Sutherland va fi, totodată, producătorul executiv al acestui serial produs de compania Fox, iar scenariul noului show TV este scris de Tim Kring, renumitul scenarist al serialul "Heroes".

Deoarece Kiefer Sutherland este ocupat cu spectacolele de pe Broadway, unde joacă în piesa "That Championship Season", filmările pentru serialul "Touch" vor debuta la sfârşitul lunii mai sau începutul lunii iunie.

Kiefer, fiul actorului Donald Sutherland - celebrul "Casanova" din filmul cu acelaşi titlu de Federico Fellini - a devenit celebru la nivel mondial datorită personajului Jack Bauer din serialul "24 de ore", lansat în 2001.

Potrivit revistei Variety, Kiefer Sutherland este unul dintre actorii de televiziune cel mai bine plătiţi în Statele Unite ale Americii. Rolul Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur, în 2002, şi un premiu Emmy, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici