Kylie Minogue anunţă cel mai mare turneu din ultimii zece ani şi un nou album

Kylie Minogue a anunţat Tension tour 2025, dar şi un nou album, Tension II, care va fi lansat în octombrie.

Urmărește
165 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue anunţă cel mai mare turneu din ultimii zece ani şi un nou album

Kylie Minogue a anunţat joi cel mai mare turneu al său din ultimii zece ani, Tension tour 2025, care va debuta în Australia şi va continua în Asia şi în Regatul Unit în mai 2025. Turneul va include concerte şi în Europa, America de Nord şi de Sud, dar datele acestora vor fi anunţate în săptămânile următoare, scrie Sky News.

Pe lângă turneu, Kylie a anunţat inclusiv lansarea unui nou album, „Tension II”, programat pentru octombrie, dar şi a single-ului de lansare „Lights Camera Action”, disponibil pe 27 septembrie. Albumul va include colaborări cu artişti precum Orville Peck, Bebe Rexha, Tove Lo şi Sia.

Turneul va fi primul după Golden tour, din 2018-2019, şi cel mai amplu de la Aphrodite: Les Folies tour, din 2011.

Minogue a devenit cunoscută în anii '80 în telenovela australiană „Neighbours”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici