La 102 ani, o femeie este cea mai vârstnică paraşutistă din Marea Britanie: „Misiune îndeplinită”

Cea mai vârstnică paraşutistă din Marea Britanie, Manette Baillie, în vârstă de 102 ani, spune: „misiune îndeplinită” după saltul de ziua sa.

Urmărește
117 afișări
Imaginea articolului La 102 ani, o femeie este cea mai vârstnică paraşutistă din Marea Britanie: „Misiune îndeplinită”

Foto cu caracter ilustrativ

Vorbind după saltul ei memorabil, Manette Baillie a spus: „Când uşa s-a deschis, m-am gândit că nu mai pot face sau spune nimic. Doar să sar”.

Femeia în vârstă de 102 ani a sărbătorit ziua de naştere într-un mod inedit, aruncându-se dintr-un avion. Apoi a spus că este „misiune îndeplinită”, scrie Sky News.

Manette Baillie, din Suffolk, a întreprins această ispravă pentru a strânge bani pentru trei cauze care îi sunt dragi - East Anglian Air Ambulance, Motor Neurone Disease Association şi Benhall Village Hall.

Până în prezent, ea a reuşit să strângă 9.000 de lire sterline din obiectivul său de 30.000 de lire sterline.

„Ei bine, cred că am sărit, îmi amintesc picioarele mele ieşind şi este un fel de neclaritate. Am închis ochii”, a mai spus ea.

„Păream să călătorim cu o viteză foarte mare”.

Membrii comunităţii locale, unde locuieşte din 1961, au venit la aerodromul din Suffolk pentru a o încuraja în timp ce zbura spre pământ.

Nu este prima dată când centenara, care a fost căsătorită cu un paraşutist, a înfruntat aventura, după ce a servit în cadrul Women's Royal Navy Service (WRENS) în Egipt în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Doritoare de senzaţii tari, Manette Baillie - care încă mai conduce în mod regulat - şi-a marcat cea de-a 100-a aniversare conducând o maşină de curse Ferrari la 130 km/h pe pista de curse Silverstone.

„Joc un rol activ în comunitate şi oamenii mă întreabă adesea care este secretul. Desigur, este vorba de noroc, dar aş spune să rămâneţi activ atât fizic, cât şi mental şi să socializaţi!”, a spus Manette Baillie anterior.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici