Lady Gaga îşi promovează noul album printr-o fotografie şocantă

Lady Gaga a postat pe contul ei de Twitter o fotografie modificată pe computer, ca parte a campaniei de promovare a noului ei album, care o prezintă pe cântăreaţa americană într-o stare de emaciere, informează dailymail.co.uk.

Urmărește
5 afișări

Noul album al cântăreţei Lady Gaga se intitulează "Born This Way" şi va fi lansat pe 23 mai.

În această fotografie, cântăreaţa poartă proteze ale oaselor pomeţilor şi are sprâncenele pensate şi vopsite, aceste detalii făcând-o să pară extrem de slabă.

Fotografia a fost prezentată de artistă pe contul ei de Twitter şi este prima postare oficială care are legătură cu mult aşteptatul album al cântăreţei.

Silueta subţire a artistei a făcut de altfel obiectul multor speculaţii în ultimii ani. În 2010, David Ciemny, fostul manager de turneu al cântăreţei, a afirmat într-o biografie neautorizată că Lady Gaga a fost spitalizată de şase ori în 2009 deoarece se înfometa din proprie iniţiativă pentru a slăbi şi a încăpea în costumele ei de scenă extravagante.

"Born This Way" este al doilea album de studio din cariera cântăreţei Lady Gaga.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani obişnuieşte să provoace la fiecare dintre apariţiile ei în public, însă a recunoscut, săptămâna trecută, că a început să-i cadă părul din cauza faptului că şi l-a decolorat de prea multe ori.

Lady Gaga, care este în realitate brunetă, are de câţiva ani părul blond platinat şi a spus într-un interviu pentru revista People că "are nevoie de o tunsoare chimică", deoarece părul ei blond "a început să cadă".

Deşi a început să îşi promoveze deja noul album, cântăreaţa americană susţine în această perioadă o serie de concerte în Statele Unite încluse în turneul "Monster's Ball Tour" care promovează precedentul material discografic al artistei.

Săptămâna trecută, Lady Gaga a anunţat că a creat designul unei linii de brăţări albe din cauciuc care vor fi comercializate cu scopul de a strânge fonduri în beneficiul persoanelor afectate de devastatorul tsunami care a lovit Japonia. În doar două zile de la punerea în vânzare a brăţărilor, încasările au depăşit 250.000 de dolari.

Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009. Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici