"Land of Jokes" şi "Serviciul Român de Comedie" parodiază cuplurile mondene

Cele doua emisiuni de umor de la Pro TV, "Land of Jokes" şi "Serviciul Român de Comedie", difuzate duminică de la 20.45, respectiv 21.45, parodiază scandalurile mondene, informează un comunicat al postului de televiziune.

Urmărește
9 afișări

Ţin prima pagină a ziarelor cu scandalurile lor, îşi împart cuvinte grele în emisiunile de gen, iar paparazzi sunt tot timpul pe urmele lor. Personajele mondene care în această perioadă au făcut deliciul presei tabloide cu divorţurile lor mult trâmbiţate - Pepe şi Oana Zăvoranu şi Monica şi Irinel Columbeanu, nu au scăpat nici de glumele ironice ale umoriştilor de la "Land of Jokes" şi "Serviciul Român de Comedie". Astfel, atât de comentatele lor apariţii publice au devenit parodii savuroase cu care telespectatorii se delectează în fiecare duminică seară, la Pro TV.

În "Land of Jokes" s-a găsit soluţia pentru vedetele aflate în impas: s-a înfiinţat un cabinet psihologic unde o doctoriţă nevrotică, interpretată cu mult umor de Paula Chirilă, tratează cuplurile mondene cu probleme. Astfel, pragul cabinetului este trecut în repetate rânduri de Monica (Ela Prodan) şi Irinel (Doru Pârcălabu), care par să nu găsească nicio soluţie pentru problemele lor. Deşi nu intenţionează să se despartă, şi Adriana Bahmuţeanu (Simona Stoicescu) şi Silviu Prigoană (Cristian Greţcu) dau năvală în cabinet, reuşind să întrerupă şi să creeze confuzie în terapia Columbenilor. De tratament nu scapă nici Oana Zăvoranu (Ana Maria Mirică) şi Pepe (Doru Pârcălabu), care reuşesc să facă circ la cabinet, mai ales că acolo este prezent şi Tudy (Bogdan Cotlet), care însă nu iese din cuvântul şi... lesa Oanei. Unul dintre cele mai comentate divorţuri ale acestui început de an a devenit şi parodie muzicală în "Land of Jokes", astfel că Pepe (Cristian Greţcu) şi Oana (Florentina Ciuna) au urcat pe aceeaşi scenă pentru a cânta versurile "hai spune cine, cine, cine te bârfeşte mai mult decât mine".

Agenţii din Casa PROporului conduşi de Toni Grecu s-au întâlnit chiar cu adevăratul Pepe, care i-a impresionat pe toţi cu un număr de rap demn de MC Hammer. Luat la întrebări de Toni Grecu, Pepe a primit la "Serviciul Român de Comedie" şi o sugestie pentru a ieşi cu bine din scandalul cu viitoarea sa fostă soţie: să îşi încerce norocul cu Monica Columbeanu de la SRC (Ioana Dulf). Oana Zăvoranu şi-a făcut şi ea intrarea la "Serviciul Român de Comedie" prin interpretarea fără egal a Anielei Petreanu. Astfel, în studioul lui Dan Diaconescu (Claudiu Maier), aceasta apare în repetate rânduri fie pentru a se certa cu Pepe sau cu mama sa, fie pentru a da buzna peste Barack Obama (Iulian Postelnicu) şi Muammar Gaddafi (Ducu Hancu). În acelaşi studio apar însă şi Monica (Ioana Dulf) şi Irinel Columbeanu (Cristi Rotaru), care îşi spală rufele în direct. Divorţul Columbenilor a fost tratat şi în rubrica "Să mor io dacă înţeleg ceva", prezentată de Bianca Drăguşanu (Aniela Petreanu), astfel că Irinel (Cristi Rotaru) şi Monica (Lia Sinchevici) au fost invitaţi pentru a povesti cine are mai multă dreptate în toată aceasta poveste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici