Lembit Opik îşi va prezenta noua iubită, marţi, la "Happy Hour"

Fostul parlamentar britanic Lembit Opik îşi va prezenta noua iubită, marţi, în exclusivitate, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
4 afișări

După ce a fost prezent în ediţia de debut a emisiunii "Happy Hour", pe vremea când încă mai forma un cuplu cu Cheeky Gabriela, Lembit Opik revine la Pro TV pentru a-şi prezenta noua iubită.

Fostul parlamentar englez va veni marţi în platoul "Happy Hour", direct de la Londra, şi va fi însoţit de cea care i-a cucerit inima. Cine este noua sa parteneră de viaţă, Cătălin Măruţă va afla chiar de la Merily McGivern, cea care îi stă acum alături lui Lembit Opik.

Invitatul lui Măruţă de la "Happy Hour" şi Merily McGivern, noua sa iubită, s-au întâlnit pentru prima oară la Ambasada Estoniei, iar el a invitat-o în oraş chiar în săptămâna următoare. Ea este cu 24 de ani mai tânără decât Lembit Opik şi este studentă la ştiinţe politice la Greenwich University din Marea Britanie.

Merily spune că habar nu avea cine este Lembit Opik atunci când l-a cunoscut şi că este prima sa relaţie serioasă, în vreme ce iubitul ei recunoaşte că pentru el această relaţie este ca o rază de soare după ploaie. Cei doi vor povesti marţi la "Happy Hour" cum s-au cunoscut, ce i-a atras unul la celălalt, de ce nu îi deranjează diferenţa de vârstă, dar şi ce planuri au.

Fostul parlamentar britanic a ţinut prima pagină a presei internaţionale cu relaţia pe care a avut-o cu Gabriela Irimia, una dintre surorile Cheeky Girls, de care însă s-a despărţit în iulie 2008, după ce se logodiseră şi îşi anunţaseră căsătoria. La aproape 46 de ani, Lembit Opik şi-a pierdut la ultimele alegeri locul din Parlamentul britanic pentru electoratul din Montgomeryshire, aşa că s-a orientat înspre stand up comedy. Un prieten jurnalist a fost cel care i-a dat ideea de a se orienta înspre stand up comedy, astfel că pe 3 iunie 2010 şi-a făcut debutul într-un club de profil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici