"LOL", cea mai nouă emisiune cu Greeg şi Onuc, la MTV, de luni

"LOL", cea mai nouă emisiune cu DJ-ii ProFM Greeg şi Onuc va debuta, luni, la MTV, informează un comunicat al postului de televiziune.

Urmărește
20 afișări

Emisiunea este prezentată de DJ-ii ProFM Greeg şi Marius Onuc şi va fi transmisă, în direct, între orele 13.00 şi 15.00, în fiecare zi, de luni până vineri, la MTV. Cei doi DJ ProFM vor avea drept invitaţi cei mai tari artişti din lumea muzicii, vor difuza cele mai noi videoclipuri şi vor aduce în discuţie cele mai mediatizate subiecte.

"Suntem foarte încântaţi că vom putea prezenta o emisiune la MTV. Pentru noi este o adevarată provocare pentru că este ceva cu totul nou. Sperăm să ne descurcăm cât mai bine şi să reuşim să îi ţinem pe telespectatori cu ochii lipiţi de televizor", a declarat foarte entuziasmat Marius Onuc. La fel de încântat de noul proiect este şi DJ-ul ProFM, Greeg. "Avem o mulţime de surprize şi de subiecte despre care vrem să comentăm, aşa că îi invităm pe toţi telespectatorii MTV să ne urmarească şi să vibreze alături de noi, de luni până vineri, de la ora 13:00, la LOL", a comentat DJ-ul ProFM, Greeg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici