Loredana cântă special pentru soţia lui Leonard Doroftei, vineri, la "Happy Hour"

Loredana va cânta special pentru soţia lui Leonard Doroftei, Monica, în ediţia de vineri a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
10 afișări

Pe 4 martie, la "Happy Hour", Leonard Doroftei arată cât de mult îşi iubeşte soţia şi o invită pe aceasta în locul unde se fac cele mai frumoase dedicaţii. Ajutat de Cătălin Măruţă, Leonard Doroftei o aduce în faţa soţiei sale chiar pe Loredana, care va cânta special pentru Monica.

Fostul pugilist i-a povestit lui Cătălin Măruţă că este foarte romantic şi că nu trece o zi fără să îi spună soţiei sale că o iubeşte. Cei doi sunt căsătoriţi de 17 ani, dar se iubesc ca-n prima zi, iar Leonard îşi surprinde foarte des jumătatea cu câte un buchet care de fiecare dată conţine 21 de trandafiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici