"Love Story" şi "I Hate Valentine's Day", în weekend-ul de Ziua Îndrăgostiţilor, la postul Acasă

Filmele "Love Story" şi "I Hate Valentine's Day" vor fi difuzate pe postul Acasă, sâmbătă, respectiv duminică, de la ora 20.30, cu ocazia sărbătorii de Ziua Îndrăgostiţilor, informează postul TV.

Urmărește
2 afișări

În weekend-ul dinaintea Zilei Îndrăgostiţilor, sâmbătă, de la 20.30, Cinema Acasă va difuza unul dintre cele mai frumoase filme dedicate iubirii din toată istoria cinematografiei, "Love Story".

"Love Story" spune povestea a doi tineri, Oliver Barrett (Ryan O'Neal) şi Jennifer Cavilleri (Ali MacGraw), între care există o atracţie specială pe care niciunul n-o poate nega. În ciuda faptului că provin din medii diferite, amândoi sunt hotărâţi să lupte pentru sentimentele lor, fiind convinşi că iubirea poate învinge orice obstacol.

În prezent, Ali MacGraw, actriţa care şi-a câştigat notorietatea prin interpretarea rolului din "Love Story", duce o viaţă fericită şi liniştită într-un orăşel de munte din New Mexico, departe de agitaţia marilor metropole, practică yoga şi luptă pentru drepturile animalelor. Vedeta anilor '70 spune că are o viaţă uimitoare: "Învăţ să trăiesc în prezent şi totodată să fiu recunoscătoare pentru tot ceea ce am, decât să fiu în căutarea elementelor lipsă".

Ryan O'Neal, actorul care l-a însufleţit pe Oliver Barrett, a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Love Story". În ceea ce priveşte partea sentimentală, Ryan O'Neal a avut o relaţie de peste 27 de ani cu Farrah Fawcett, actriţa din "Îngerii lui Charlie". Împreună au avut un copil, dar niciodată nu s-au căsătorit.

Totodată, duminică, de la 20.30, Cinema Acasă aduce pe micile ecrane comedia romantică "Urăsc Ziua Îndrăgostiţilor" ("I Hate Valentine's Day"), cu Nia Vardalos şi John Corbett în rolurile principale, un film care demonstrează că dragostea nu ţine de reguli, ci apare atunci când te aştepţi mai puţin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici