Lungmetrajul SF "Thor", pentru a doua săptămână în fruntea box office-ului nord-american

Lungmetrajul SF "Thor", regizat de Kenneth Branagh, pe baza unui volum de benzi desenate, s-a menţinut pentru a doua săptămână pe prima poziţie în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

Urmărește
1 afișare

Acest film care prezintă aventurile fiului regelui Odin, inspirate din revistele din seria Marvel Comics, a generat încasări de 34,5 milioane de dolari.

Comedia "Domnişoare de onoare/ Bridesmaids" a avut parte de un debut fulminant în weekendul trecut, intrând direct pe locul al doilea în box office-ul nord-american. Cu o intrigă la antipozi faţă de cea din "Thor", acest film, care prezintă cu mult umor "lupta" dintre două femei pentru a organiza căsătoria prietenei lor comune, a obţinut încasări de 24,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul de acţiune "Furios şi iute în viteza a 5-a", al cincilea din această franciză, a mai pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 19,5 milioane de dolari.

Horror-ul postapocaliptic de acţiune "Priest: Răzbunătorul", care prezintă peripeţiile unui războinic experimentat plecat la vânătoare de vampiri, a debutat pe poziţia a patra, cu încasări de 14,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul de animaţie "Rio" s-a menţinut pe poziţia a cincea, cu încasări de 8 milioane de dolari. Blu, un papagal ara domesticit, ducea o viaţă confortabilă în America de Nord, când ştiinţa l-a determinat să plece în Brazilia: el trebuie să o întâlnească acolo pe Perla, ultima femelă din specia lui. Regizorul peliculei este brazilianul Carlos Saldanha, iar vocile principale sunt asigurate, printre alţii, de Anne Hathaway şi Jesse Eisenberg.

Tema căsătoriei, cu siguranţă foarte populară, se regăseşte în filmul aflat pe locul al şaselea în box office-ul nord-american - comedia "Jumping the Broom" de Salim Akil -, care a pierdut trei poziţii faţă de săptămâna trecută. Filmul spune povestea a două familii afroamericane care se reunesc cu ocazia unei căsătorii şi a avut încasări de 7,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia romantică "Iubit de împrumut/ Something Borrowed" de Luke Greenfield a coborât trei poziţii până pe locul al şaptelea. Fillmul prezintă povestea unei avocate din Manhattan, New York, ce se îndrăgosteşte de logodnicul celei mai bune prietene a ei şi a generat încasări de 7 milioane de dolari.

Drama "Apă pentru elefanţi/ Water for Elephants", în care actorul britanic Robert Pattinson interpretează rolul ajutorului unui medic veterinar care se angajează într-un circ ambulant după ce şi-a pierdut ambii părinţi într-un accident de automobil, a coborât două locuri, până pe poziţia a opta, cu încasări de 4,1 milioane de dolari.

Comedia "Tyler Perry's Madea's Big Happy Family", care readuce în scenă personajul Madea, o femeie afroamericană care încearcă din răsputeri să reunească familia nepoatei sale, a pierdut două locuri şi a coborât pe poziţia a noua, cu încasări de 2,2 milioane de dolari de vineri până duminică.

Lungmetrajul "Soul Surfer" descrie povestea unei campioane de surf care a continuat să practice sportul ei preferat, deşi un rechin i-a smuls braţul stâng pe când avea 13 ani, şi încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 1,8 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici