Mădălina Drăghici dezvăluie exerciţiile fizice pe care le practică, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Mădălina Drăghici, Magda Pălimariu şi Ioana Maria Moldovan vor dezvălui exerciţiile de la care nu se abat pentru a fi într-o formă de invidiat, sâmbătă, în ultima ediţie din acest sezon al emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
13 afișări

În doar câteva săptămâni, oricine poate arăta impecabil dacă urmează un program maraton de sport. Sâmbătă, în ultima ediţie din acest sezon al emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", Mădălina Drăghici, Magda Pălimariu şi Ioana Maria Moldovan dezvăluie exerciţiile de la care nu se abat pentru a fi într-o formă de invidiat.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Corina Caragea şi Mihaela Cernea vor vorbi despre regulile de protecţie solară inteligentă pe care le respectă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici