Mai mulţi designeri români îşi prezintă creaţiile, marţi, la Bucureşti, în scop caritabil

Mai mulţi designeri români îşi prezintă creaţiile la un eveniment de strângere de fonduri pentru copiii cu boli incurabile îngrijiţi de Hospice Casa Speranţei, la care invitata de onoare este prinţesa Marina Sturdza, marţi seară, într-un hotel din Capitală, informează organizatorii.

Urmărește
6 afișări

Creatorii de modă care s-au alăturat acestui demers sunt: Silvia Şerban, Wilhelmina Arz, Corina Vlădescu, Stephan Pelger, Mihaela Glăvan, Thea Haimovitz, Cosmina Englizian, Diana Antohi, Iulia Dima şi Edita Lupea.

"Edelweiss Fashion Show" va avea loc marţi, de la ora 19.00, la Athénée Palace Hilton şi o va avea ca oaspete de onoare al evenimentului pe prinţesa Marina Sturdza, alături de alţi invitaţi de marcă, celebrităţi şi ambasadori.

Seara va debuta cu o recepţie, urmată de o expoziţie specială de fotografie de modă, prin bunăvoinţa Galeriei Art Yourself. Lucrările fotografilor Valentin Călinescu, Cristian Crisbăşan şi Cornel Lazia vor fi expuse pe durata evenimentului.

După prezentarea de modă, Ellie White, fosta cântăreaţă DJ Project, va susţine un spectacol.

Costul unui bilet la acest eveniment este de 50 euro/ persoană, iar veniturile realizate vor fi donate către Hospice Casa Speranţei.

Hospice Casa Speranţei este un ONG pionier în domeniul acordării de îngrijire paliativă în România şi un centru de excelenţă în Europa de Sud-Est. Organizaţia a fost înfiinţată în 1992 şi oferă îngrijire gratuită în Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti. Peste 12.000 de pacienţi au beneficiat până în prezent de serviciile Hospice Casa Speranţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici