Maia Morgenstern, invitata ediţiei de duminică a emisiunii "Doamne de poveste"

Actriţa Maia Morgenstern este invitata ediţiei de duminică a emisiunii "Doamne de poveste", difuzată de postul Acasă, de la ora 17.30, informează un comunicat al televiziunii.

Urmărește
16 afișări

A fost Fecioara Maria în "Patimile lui Hristos", un film controversat produs de celebrul Mel Gibson, peliculă ce i-a adus, pe lângă recunoaştere şi foarte multe critici, a jucat sute de roluri pe scena teatrului sau pe micul ecran, urcă de fiecare dată plină de emoţie pe scenă alături de fiul ei, Tudor Aaron, este mândră de Eva Leea Cabiria, fiica ei olimpică la matematică, descoperă alături de Isadora lumea prin ochii copilului de 8 ani şi trăieşte o poveste fascinantă de iubire alături de Dumitru, bărbatul care a cucerit-o pe viaţă.

Maia Morgenstern este una dintre "doamnele de poveste" ale României, care-şi spune povestea de viaţă, cu sinceritate, duminica de la 17.30, pe postul TV Acasă. Invitata Oliviei Steer face mărturisiri despre cariera de pe scenă, despre familia de care este foarte mândră, dar şi despre o iubire de o viaţă.

"El este medic, medic neurochirurg la spitalul Elias şi acolo, atât cât se poate, viaţa, sănătatea unui om stau în mâna lui. Acolo e zborul lui, aş vrea să nu sune prea poetic că se uită un medic la noi şi-şi spune: «Ce zbor, că curg apele de pe noi?»". Sunt cuvintele care descriu dragostea şi admiraţia unei femei pentru bărbatul care, într-o seară, la Marsilia, a văzut-o pe Maia pe scena, s-a îndrăgostit nebuneşte şi a renunţat la o carieră în străinătate pentru a-şi urma iubirea acasă, în România.

Mama Maia Morgenstern are o relaţie de excepţie cu cei trei copii ai ei, pe care e decisă să-i lase să-şi găsească singuri drumul în viaţă.

"Cabiria este fetiţa mea de 11 ani, cu care am o relaţie excepţională şi care ştie că îi sunt prietenă şi aş sări şi în foc pentru ea şi de asta se cuvine să împărtăşească toate secretele cu mine - şi alea bune şi alea rele", a declarat artista.

Actriţa Maia Morgenstern îşi aduce aminte cu drag de momentele deosebite trăite pe platourile de filmare ale superproducţiei "Patimile lui Hristos", alături de colegi celebri precum Monica Bellucci şi Mel Gibson.

"Îmi vine în minte momentul în care Monica, încă o dată şi încă o dată în reluarea unei scene dificile, foarte solicitantă la nivel emoţional şi fizic, m-a privit şi nici măcar nu m-a întrebat, ci a afirmat: «Eşti însărcinată!». Avea dreptate, eram însărcinata cu Isadora", a mai povestit Maia Morgenstern.

Amintiri inedite, o poveste fascinantă de viaţă, mărturii ale unei mari actriţe care-şi împarte viaţa între platourile de filmare din Buftea, la filmările telenovelei "Iubire şi onoare", scena teatrului şi locul unde se strânge întreaga familie, acasă, fragmente din viaţa Maiei Morgenstern, vor fi prezentate telespectatorilor, duminică, de la 17.30, la emisiunea "Doamne de poveste".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici