Marea confruntare dintre State şi Fabrizio, în ultimele episoade din "Moştenirea"

"Mostenirea", serialul difuzat de luni până joi de la ora 22.15, la Pro TV, se apropie de final, iar rivalii de moarte State (Gheorghe Visu) şi Fabrizio (Cristi Iacob) au o ultimă confruntare, care va decide viitorul celor doi, informează postul de televiziune.

Urmărește
191 afișări

Viaţa personajelor din "Moştenirea" este din ce în ce mai complicată, iar problemele lor par să nu se mai sfârşească. Întâlnirea dintre State şi Fabrizio va decide viitorul lor, însă va pune în pericol viaţă lui Gabriel (Costin Sforaru) şi va avea urmări tragice pentru Carla (Ramona Hanganu).

Ultimele episoade ale serialului de la Pro TV îi invită pe telespectatori nu la o nuntă, ci la două. Cine sunt mirii va rămâne însă un mister până la episodul final. Cert este faptul că nu vor lipsi muzica, surprizele şi rochiile extravagante şi extrem de colorate - Flacără a pregătit o ţinută specială, la fel şi Rodia, care le va lua ochii telespectatorilor.

Episodul final din "Moştenirea" are şi invitaţi speciali. Florina Cercel, Virginia Rogin, Andreea Patrascu şi Denis Ştefan, actori a căror poveste a început în "Inimă de ţigan”, revin alături de clanul Potcovaru în momente extrem de importante pentru ei.

Filmările pentru "Moştenirea" au început în luna iulie a anului trecut, iar actorii au trecut printr-o grămadă de peripeţii. Carmen Tănase se situează însă în fruntea clasamentului, "baia" din piscină fiind deja memorabilă printre colegi. "Filmam o secvenţa în care trebuia să mă arunc în apă după Maricica. Din cauza fustei şi a şorţului atunci când am ieşit la suprafaţă m-am trezit cu faţa acoperită, mi-am pus fustele-n cap la propriu. În prima secundă nu ştiam cum să reacţionez, pentru că nu mai vedeam nimic, nu ştiam unde sunt poziţionaţi actorii cu care trebuia să interactinez, însă am improvizat ceva imediat şi filmarea a mers mai departe", a povestit amuzată Carmen.

Povestea din "Moştenirea" a fost scrisă de la mii de kilometri distanţă. Geo Caraman şi Andreea Cătană, cele două scenariste ale serialului, au lucrat prin intermediul internetului, pentru că Geo se afla la Los Angeles, unde timp de doi ani va studia scenaristică la New York Film Academy. "Internetul a eliminat distanţa şi singură diferenţă a fost faptul că nu ne aflam în aceeaşi cameră în studiourile MediaPro din Buftea, căci în rest petreceam la fel de multe ore venind cu idei pentru noile episoade şi lucrând la dialog, făcând modificările cerute uneori", a povestit Geo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici