Maria Băsescu, onorată pe 1 iunie la o recepţie, la un an de la botezul prinţului Carol Ferdinand

Maria Băsescu, soţia preşedintelui Traian Băsescu, va fi "onorată" pe 1 iunie în cadrul unei recepţii care va marca împlinirea unui an de la botezul prinţului Carol Ferdinand, la care vor participa, pe lângă Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, reprezentanţi ai Corpului Diplomatic.

Urmărește
7 afișări

Evenimentul va fi unul restrâns, la manifestare fiind invitate aproximativ 70 de persoane, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Prinţului Paul şi ai Prinţesei Lia.

La recepţie a fost invitată familia Băsescu, preşedintele Traian Băsescu şi soţia lui, Maria Băsescu, fiind naşii de botez ai prinţului Carol Ferdinand.

Acestora li se vor alătura reprezentanţi ai Corpului Diplomatic, împreună cu soţiile şi copiii lor. De asemenea, la eveniment sunt invitaţi să participe câţiva prieteni apropiaţi ai Prinţului Paul şi ai Prinţesei Lia, printre care: Felicia Filip, Gheorghe Zamfir, Steven van Groningen, Monica Tatoiu, Nora Seroussi, Wajiha Haris.

În cadrul evenimentului, care o să aibă loc, pe 1 iunie, începând cu ora 12:00, la Selas Golf & Polo Club, situat în localitatea Potigrafu, vor fi anunţate câteva acţiuni caritabile individuale, pentru copii, dar şi pentru instituţii, inclusiv pentru şcoala din localitatea Potigrafu.

De altfel, în dimineaţa zilei de 1 iunie, la ora 10:00, Prinţul Paul şi ai Prinţesa Lia vor face o vizită oficială la şcoala din localitatea Potigrafu.

Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea "Regina Maria" din Bucureşti şi a fost botezat pe data de 22 mai 2010 în religia ortodoxă.

În 9 ianuarie 2011, părinţii prinţului Carol Ferdinand - Prinţul Paul şi Prinţesa Lia - şi naşii - Traian Băsescu şi Maria Băsescu - au sărbătorit ceremonia de "tăiere a moţului", şeful statului oferindu-i copilului pixul său Mont Blanc, dar şi jucării şi hăinuţe.

Pe 11 ianuarie 2011, când a împlinit un an, prinţul Carol Ferdinand, a primit cadou cu ocazia aniversării sale un jilţ regal, decorat cu ornamente aurii, şi o gentuţă Louis Vuitton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici