Mărţişoare muzicale şi excursii în străinătate, în dar pentru ascultătorii ProFM

ProFM le pregăteşte ascultătorilor mărţişoare muzicale de 1 Martie, iar cei care vor să întâmpine primăvara cu o excursie în doi în străinătate trebuie să caute "indiciile" în emisiunea "Alarma", cu Claudiu Sara şi Bogdan Nicolai, informează postul de radio.

Urmărește
4 afișări

Pe 1 martie, CRBL va fi vestitorul primăverii la ProFM, iar cei care doresc să îşi impresioneze jumătatea o vor da cu siguranţă gata cu "Mărţişorul Hip Hop", personalizat pe versuri proprii, la care cântăreţul va compune muzica. Cei ce se simt inspiraţi trebuie să compună câteva versuri, să le trimită prin sms la 1872 (număr cu tarif normal), iar CRBL este pregătit cu muzica pentru şase dintre cele mai inspirate melodii, care vor fi difuzate non stop pe ProFM.

Tot pe 1 martie, cei care vor să întâmpine primăvara cu o excursie în doi în afara ţării nu trebuie să rateze în această săptămână indiciile de la "Alarma" cu Claudiu Sara şi Bogdan Nicolai. Cei care ştiu să răspundă la întrebările celor doi prezentatori se pot apuca să-şi facă bagajele, pentru că ProFM "Te zboară afară", în perioada 1 - 7 martie, către cinci capitale europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici