Mazăre spune cât îi apreciază pe Băsescu şi Oprescu, duminică, la "Serviciul Român de Comedie"

Radu Mazăre va vorbi duminică, la emisiunea "Serviciul Român de Comedie", de la Pro TV, despre sezonul estival, turismul pe litoralul românesc, dar şi despre politică, precizând că Traian Băsescu, Sorin Oprescu şi el însuşi sunt personalităţile politice pe care le apreciază.

Urmărește
1 afișare

Radu Mazăre va fi invitatul special al lui Toni Grecu în ediţia de duminică a emisiunii "Serviciul Român de Comedie" (SRC), care va fi difuzată la Pro TV de la ora 20.45.

Primarul de pe litoral va veni în Casa PROporului în formă maximă: va dansa pe muzica live a celor de la Mandinga cu braziliencele de la SRC (Aniela Petreanu, Alexandra Timofte şi Beatrice Peter), arătând că stăpâneşte mişcările de dans latino-americane, şi va avea o surpriză de proporţii când îl va vedea în platou pe Traian Băsescu, întruchipat inegalabil de Valentin Darie, despre care a crezut pentru câteva clipe, după cum i-a mărturisit mai târziu lui Toni Grecu, că este cel real.

Totodată, Radu Mazăre va vorbi cu Toni Grecu despre sezonul estival, tursimul pe litoralul românesc şi ce şanse are el să ajungă la un nivel apropiat celui bulgăresc, despre sporturile extreme pe care le practică, nopţile în cluburi, viaţa la primărie sau conflictele politice. Întrebat de Toni Grecu care sunt personalităţile politice actuale pe care le apreciază, Radu Mazăre a răspuns, surprinzându-i pe toţi, că acestea sunt Traian Băsescu, Sorin Oprescu şi el însuşi.

Tot în ediţia de duminică a emisiunii, Emil Boc (Claudiu Maier) le mulţumeşte tuturor că a rămas la conducerea partidului, iar Elena Udrea (Jojo) apare în premieră la TV în clipul-parodie care îi poartă numele, realizat de agenţii SRC după cunoscuta piesa "Barbra Streisand" a celor de la Duck Sauce. Pe de altă parte, Marian Vanghelie (Dragoş Stoica), Bianca Drăguşanu (Aniela Petreanu) şi Adi Mutu (Cosmin Natanticu) se întrec în concursul de cultură generală "Nu ştii şi câştigi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici