Membrii trupei Simplu fac show cu un nou look, duminică, la "Serviciul Român de Comedie"

Membrii trupei Simplu fac show cu un nou look, duminică, la "Serviciul Român de Comedie", de la Pro TV, unde vor prezenta un număr de dans "medicinal", informează televiziunea.

Urmărește
12 afișări

Duminică, de la ora 21.45, "Serviciul Român de Comedie" pregăteşte o ediţie de Florii care debutează cu o apariţie surprinzătoare a băieţilor de la Simplu. Cu un look complet schimbat, aceştia vin în faţa lui Toni Grecu, Jojo şi C.V. Tudor (Dragoş Stoica) cu un număr impresionant de dans. Întruchipând trupa pensionarilor Turbo, aceştia prezintă un număr de dans medicinal, care se bazează pe sărăcie şi lipsuri. Ce verdict va da juriul de la "Românii n-au talent", telespectatorii Pro TV vor afla din ediţia de duminică.

Invitaţii speciali ai emisiunii, Simplu cu Smiley şi Alex Velea vor vorbi şi despre lansarea din 29 aprilie a filmului "Naşa" şi vor canta şi dansa pe spectaculoasa coloană sonoră a acestei producţii.
Tot la această rubrică, în faţa juriului se va desfăşura un număr de mare calibru susţinut de doi bolnavi dintr-un spital desfiinţat, care îi fac o dedicaţie specială ministrului Sănătăţii, o variantă maghiară a piesei "I will survive".

Duminică, la "Serviciul Român de Comedie" se întâlnesc şi Lucian Bute (Iulian Postelnicu) şi Elena Udrea (Andreea Doinea), care vor vorbi despre box şi lupta politică. Mai mult, Elena Udrea va face piaţa de Florii şi va sta de vorbă cu ţăranii, care îi oferă cartofi Versace, legume D&G şi fructe Hugo Boss. La final, apare şi Marian Vanghelie (Dragoş Stoioca), iar între cei doi are loc o idilă politică: Vaghelie îi cântă Elenei piesa trupei Taxi "Cele două cuvinte", în varianta "Serviciului Român de Comedie".

Totodată, în ediţia de duminică a emisiunii "Land of Jokes", de la 20.45, se investighează cum se trăieşte în satul burlacilor. "Land of Jokes" a făcut o descoperire spectaculoasă: în Ţara Glumelor există un sat al burlacilor, în care aproape toţi locuitorii sunt celibatari din pricina timidităţii.

Duminică, telespectatorii Pro TV sunt martorii unei amuzante desfăşurări de forţe: autorităţile au luat atitudine si au cerut ajutorul organizaţiei "Salvaţi Timizii". Astfel, asociaţia trimite în satul cu pricina o echipă de traineri, formată dintr-un băiat (Bogdan Cotlet) şi o fată (Ela Prodan), pentru a remedia problema timizilor (Silviu Petcu, Florin Constantin, Simona Stoicescu, Paula Chirilă).

În aceeaşi ediţie, corul PDL-istelor format din Elena Udrea (Ela Prodan), Anca Boagiu (Ana Maria Mirica), Sulfina Barbu (Florentina Ciuna) şi Roberta Anastase (Paula Chirila) intră în competiţia talentelor la "Politicienii au talent". Nici Lady Gaga de România (Florentina Ciuna) nu va lipsi duminica aceasta din "Land of Jokes", cu hitul "Born This Way", iar Nemuriciul (Ioan Gyuri Pascu) îşi face datoria de călător prin vremuri cu o parodie despre daci şi romani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici