Mick Jagger va urca pentru prima dată pe scena Grammy, la ceremonia de anul acesta

Mick Jagger, solistul celebrei trupe Rolling Stones, va cânta pentru prima dată pe scena premiilor Grammy, la ediţia din acest an a galei, care va avea loc pe 13 februarie, la Los Angeles, informează accesshollywood.com.

Urmărește
1 afișare

Mick Jagger va cânta la ediţia din acest an a premiilor Grammy, prestaţia lui fiind parte a unui moment-tribut dedicat celebrului muzician Solomon Burke, care a murit în 2010. Burke a cântat în deschiderea concertelor Rolling Stones în repetate rânduri, în special în ultimii ani ai carierei sale.

Solistul Rolling Stones va cânta alături de Raphael Saadiq.

"Suntem entuziasmaţi, încântaţi, fascinaţi că Mick debutează pe scena Grammy", a declarat Neil Portnow, preşedinte şi CEO al Recording Academy.

Mick Jagger a mai apărut virtual la gala Grammy, în 1986, când trupa Rolling Stones a primit un premiu pentru întreaga activitate şi a concertat din Londra, prin intermediul unei transmisiuni directe.

"(Mick Jagger, n.r.) mi-a cerut să nu vorbim despre detaliile apariţiei sale pe scenă, dar sunt convins că, atunci când veţi vedea spectacolul, va avea o semnificaţie", a declarat producătorul evenimentului, Ken Ehrlich.

Printre cei care vor mai urca pe scena celei de-a 53-a ediţii a premiilor Grammy se numără Rihanna, Cee Lo, Gwyneth Paltrow, Eminem, Arcade Fire, Katy Perry, Bruno Mars, Usher, Lady Gaga, Lady Antebellum şi Justin Bieber.

Rapperul american Eminem, care se bucură de o revenire spectaculoasă în industria muzicală, după ce s-a luptat mulţi ani pentru a-şi învinge dependenţa de droguri, a primit cele mai multe nominalizări la cea de-a 53-a gală a premiilor Grammy, concurând la 10 categorii. Eminem, în vârstă de 38 de ani, a fost nominalizat la trei categorii principale - "cel mai bun album al anului" ("Recovery"), "cel mai bun cântec al anului" ("Love The Way You Lie" - feat. Rihanna) şi "cel mai bun single al anului" ("Love The Way You Lie" - feat. Rihanna). Muzicianul american a mai fost nominalizat la alte şapte categorii secundare, specifice genului rap.

Printre ceilalţi artişti care au primit mai multe nominalizări la categoriile principale se numără starul R&B Bruno Mars, nominalizat la şapte categorii, în timp ce rapperul Jay-Z, cântăreaţa pop Lady Gaga şi grupul country Lady Antebellum au primit câte şase nominalizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici