Mirabela Dauer, invitată, duminică, în emisiunea "Doamne de poveste"

Cântăreaţa Mirabela Dauer vorbeşte despre dramele prin care a trecut în viaţa ei în ediţia de duminică a emisiunii "Doamne de poveste", difuzată Acasă, de la ora 16.30, informează televiziunea.

Urmărește
33 afișări

Drama Mirabelei Dauer începe din copilărie, când avea doi ani şi Securitatea i-a ridicat tatăl din casă. La vârsta de trei ani, l-a vizitat la puşcărie, şi-a întâlnit tatăl când acesta era închis şi l-a privit printre gratii. Această amintire a urmărit-o întreaga viaţă. Este şi singura ei amintire ce i-a rămas fixată în memorie din copilărie şi despre copilărie.

Mirabela Dauer îşi deschide inima şi vorbeşte despre adolescenţa ei săracă, când nu avea cu ce să se încalţe, să se îmbrace. Lua de la sora ei mai mare cu nouă ani pantofi cărora le adaugă vată în vârfuri. Vârsta de 18 ani avea să-i aducă primul mariaj.

La "Doamne de poveste", Mirabela povesteşte cum a devenit doamna Dauer. S-a căsătorit atunci ca să fie liberă şi să poată merge la chefuri fără ca tatăl ei, un pic cam sever, să-i dea ora de sosire acasă. A urmat apoi şi divorţul, anticipat de toţi, un divorţ cu petrecere în acelaşi loc unde s-a produs şi cererea în căsătorie. Mai simplu spus, a fost o petrecere de divorţ.

Al doilea mariaj avea să fie, mărturiseşte cântăreaţa, drama vieţii ei. După şapte ani de căsnicie, în urma căruia a rezultat şi un copil, fiul ei, Nanu, soţul ei i-a luat copilul pe când acesta avea trei ani şi nu l-a mai văzut niciodată până la 24 de ani.

Mirabela mărturiseşte telespectatorilor de la Acasă că tatăl ei a suferit atât de mult încât a murit din această cauză. Regretul vieţii ei este că nu s-a luptat cu toate armele să-şi recupereze fiul. Nicu Ceauşescu s-a oferit să o ajute, dar nu a vrut să "calce peste cadavre", spune Mirabela.

O femeie mică de statură, dar cu un suflet mare şi o inimă de leu, Mirabela a luptat şi a cântat. Şi-a construit singură cariera, o carieră în care nu a fost susţinuta de nimeni la început, nici de părinţi măcar. Prima mână de ajutor a venit de la Ileana Sărăroiu.

Telespectatorii vor putea auzi poveşti cutremurătoare ale unui destin ce pare rupt din cărţi, duminica, într-o ediţie mărturie a emisiunii "Doamne de poveste".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici