Miron Cozma nu are bani de cadou pentru un prieten, el spune că trăieşte doar din pensie

Miron Cozma, aflat la Târgu Jiu împreună cu soţia sa, Marinela Niţu, căreia i-a arătat pentru prima dată "Poarta Sărutului" a lui Constantin Brâncuşi, a spus că va merge la petrecerea unui prieten, dar fără cadou pentru că nu are bani, trăind doar din pensie, iar soţia "nu mai cântă de ceva vreme".

Urmărește
7 afișări

Miron Cozma a spus că a venit în oraş în noaptea de joi spre vineri şi a dus-o pe Marilena Niţu la "Poarta Sărutului", întrucât soţia sa nu văzuse niciodată opera lui Constantin Brâncuşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi s-au cazat apoi la un hotel din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, Cozma precizând că în week-end va participa la o petrecere organizată de un prieten de-al lui, identitatea acestuia nefiind dezvăluită.

De asemenea, Miron Cozma s-a plâns că va merge la petrecerea respectivă fără cadou, pentru că nu a avut bani, el trăind doar din pensie.

"Ştiţi foarte bine că nu am nicio afacere, trăiesc doar din pensia mea, soţia nu mai cântă de ceva vreme, cel puţin în România, deşi am rămas uimit recent când mi-a arătat pe blogul ei cum a cântat operă pe o scenă din New York. Ea are laptop, eu nu am aşa ceva, mergem la acest prieten al meu fără cadou pentru că el mi-a şi spus că singura lui bucurie este să mă vadă pe mine", a menţionat Cozma.

Pe parcursul şederii sale la Târgu Jiu, la aproape o sută de metri de hotelul în care a fost cazat Miron Cozma şi soţia sa, s-a desfăşurat un miting antiguvernamental, Cozma spunând că nu va merge la protest "pentru că în România nu se mai rezolvă nimic pe această cale".

"Aud strigătele şi fluierăturile, sigur că da, dar nu voi merge la acel miting pentru că în România nu se mai rezolvă nimic pe această cale. Aţi văzut ce afaceri au liderii cei mari, aşa că mitingurile acestea nu vor da niciodată rezultate, deşi nu sunt de acord cu modificările la Codul Muncii. Doar o grevă generală la care să participe toate sindicatele ar mai putea schimba ceva", a afirmat Cozma.

Ulterior, Miron Cozma şi Marilena Niţu au plecat spre Novaci, fostul lider sindical anunţând înainte de a se urca la volanul maşinii sale Dacia Logan că la viitoarele alegeri europarlamentare doreşte să candideze pentru un mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici