Monica Bârlădeanu, invitată la "Crime Time", la Pro Cinema

Actriţa Monica Bârlădeanu este invitată în ediţia de luni a emisiunii "Crime Time" de la Pro Cinema, informează un comunicat al postului de televiziune.

Urmărește
10 afișări

Invitaţii Elenei Lasconi la emisiunea "Crime Time", difuzată de Pro Cinema luni începând cu ora 14.00 şi în reluare după "Filmul de 10", vor fi Monica Bârlădeanu şi Mihai Dorobanţu, actori care s-au aflat în distribuţia filmului "Francesca", în regia lui Bobby Paunescu.

Cunoscută în ţară, dar şi în străinătate - şi sub numele de Monica Dean - Monica Bârlădeanu a avut şansa de a juca alături de nume mari ale cinematografiei americane, şi nu numai, şi de a interpretata roluri în unele dintre cele mai populare filme şi seriale, precum "Lost" şi "Prietenie pe muchie de cuţit".

În ediţia de luni a emisiunii "Crime Time", Monica Bârlădeanu, protagonista din "Francesca", va răspunde întrebărilor Elenei Lasconi legate de această dramă care speculează un caz real. Monica Bârlădeanu, despre care scriitorul Salman Rushdie spunea ca joacă "al naibii de bine", interpretează în acest film rolul unei educatare hotărâte să plece în Italia împreună cu iubitul ei, în căutarea unei vieţi mai bune. Oscilează însă între reţinerile tatălui şi entuziasmul mamei sale, iar în momentul în care ia totuşi decizia să plece, lucurile se complică neaşteptat.

Mihai Dorobanţu, invitat în această ediţie a emisiunii "Crime Time", interpretează în film rolul personajului negativ, Remulus. Povestea reală a lui Nicolae Romulus Mailat, românul aflat în Italia, care a violat-o şi ucis-o pe soţia unui căpitan din Marina Militară Italiană, inspiră scenariul acestui film.

"Care este impactul unor asemenea fapte asupra comunităţilor românilor care trăiesc în străinătate?" şi "Există reacţii negative făţişe faţă de aceştia?" sunt unele dintre întrebările la care va răspunde Monica Bârlădeanu în ediţia de luni a emisiunii "Crime Time", când vor fi oferite şi detalii despre modul în care a fost primită această peliculă în Italia. Tot atunci, telespectatorii Pro Cinema pot afla informaţii de culise şi povestea unui film care a primit opt premii şi a fost nominalizat în peste 20 de festivaluri de profil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici