Monica Columbeanu a făcut plângere penalăpentru că ar fi fost agresată de angajaţii de la Izvorani

Monica Columbeanu a depus, sămbătă seară, o plângere la Poliţia din Snagov unde acuză că a fost agresată şi tâlhărită de angajaţii de la Izvorani, atunci când a încercat să-şi recupereze lucrurile, autoturismul marca Bentley şi să-şi vadă fetiţa, informează stirileprotv.ro

Urmărește
5 afișări

"Monica Columbeanu a suferit astăzi (sâmbătă - n.r.) o serie de leziuni şi alte acte de violenţă. Loviturile i le-au cauzat angajaţii domnului Columbeanu, la instigarea acestuia au bruscat-o, acte de violenţă verbală şi fizică, sunt mai multe escoriaţii la nivelul pieptului", a declarat avocatul Ionut Dojan, citat de stirileprotv.ro.

După acest incident, Monica Columbeanu s-a prezentat şi la IML, pentru un certificat medico-legal. Totodată, ea a mers şi la Spitalul "Floreasca", unde i-au fost făcute diverse radiografii.

"Echilibrată hemodinamic şi respirator fără a prezenta un risc, avea traumatisme minore la nivelul braţelor şi antebraţelor, cu echimoze locale", a spus doctorul Bogdan Matei, de la "Floreasca".

În replică la acest incident, Irinel Columbeanu a respins acuzaţiile că i-ar fi interzis Monicăi să-şi ia lucrurile, el spunând că la poartă a lăsat un proces verbal cu toate lucrurile pe care aceasta le poate lua din vila de la Izvorani, lucruri care sunt ambalate în saci. Irinel Columbeanu a precizat că este vorba despre haine, DVD-uri, cărţi, precum şi alte obiecte personale ale Monicăi.

Totodată, el a acuzat-o pe Monica Columbeanu că ar fi vrut să ia ilegal autoturismul Bentley, despre care Monica susţine că ar fi fost cumpărat din banii ei.

"Din ce mi-au povestit oamenii mei a venit foarte nervoasă, a făcut un circ şi o ţigănie şi am auzit că la plecare după această scenă de circ ieftin a lăsat o pungă pentru copil", a spus Irinel Columbeanu, el acuzându-şi soţia că "s-a furişat" pe proprietatea de la Izvorani.

Monica Columbeanu a cerut divorţul de Irinel Columbeanu, primul termen în acest proces fiind stabilit la Judecătoria Buftea în 21 martie.

În acest dosar, cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu. Separat, printr-o ordonanţă preşedinţială, Monica a solicitat şi custodia fiicei sale, Irina, în vârstă de patru ani. Cererea ei a fost respinsă de Judecătoria Buftea.

Între timp, Irinel Columbeanu a acuzat-o pe Monica Columbeanu de agresiune faţă de Irina şi a cerut instanţei decăderea ei din drepturile părinteşti.

De asemenea, Irinel Columbeanu a revocat actul de donaţie privind un imobil din Calea Victoriei şi i-a cerut soţiei sale să plece, ceea ce ea a şi făcut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici