Monica Columbeanu vorbeşte despre planurile sale alături de Irina, marţi, la "Poveştiri de noapte"

Monica Columbeanu va vorbi despre planurile sale alături de fetiţa ei, Irina, dar şi despre viaţa sa din prezent, marţi seară, în emisiunea "Poveştiri de noapte", difuzată de la ora 22.30 pe postul Acasă, informează televiziunea.

Urmărește
15 afișări

Ediţia de marţi seară a emisiunii "Poveştiri de noapte" le va prezenta telespectatorilor cum arată sărbătorile pascale în familiile vedetelor.

Astfel, Cabral şi Mircea Solcanu le vor arăta telespectatorilor postului Acasă cum se înţeleg Monica Columbeanu şi fiica ei, ce planuri au împreună şi, mai ales, cum arată prezentul Monicăi în comparaţie cu trecutul de la Izvorani.

Şi tot de Paşte Adelina Pestriţu îşi face bagajelul şi o porneşte spre Câmpulung Muscel. Acasă, unde, spune ea, se simte cel mai bine. Fără soţ şi fără iubit, Adelina Pestriţu şi-a găsit liniştea în sânul familiei sale.

În plus, "Poveştririle de noapte" îi invită pe telespectatori să petreacă alături de Nicu Teişanu, care şi-a mobilizat soţia şi rudele la grătar cu muşchiuleţ de vită, pulpe de pui, mititei, crap, miel la cuptor şi ouă roşii.

Şi Carmen Şerban îşi deschide porţile casei. Artista - care se numără printre puţinii interpreţi care ştiu deja unde vor cânta de Revelion - le va arăta doamnelor cum trebuie să se îmbrace în zile de sărbătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici